2777
2789
عنوان

ترس تو خواب

61 بازدید | 7 پست

از بچگی خیلی تو خواب میترسیدم.   مدام با گریه از خواب میپریدم 

الآنم که خودم دو بچه دارم بازم

تو خواب میترسم 

این حالت خیلی اذیتم می‌کنه 

کسی می‌تونه کمکم کنه

خدا جون عاششقتم مرسی به خاطر اینکه معشوقم شدی🤩🤩

قبل خواب آیت الکرسی بخون یا چهار قل

🍀تا در طلب گوهر کانی؛کانی  _تادر هوس لقمه نانی؛ نانی این نکته رمز اگر بدانی؛ دانی _آن چیز که در جستن آنی ؛آنی      (مولانا)      🌹🌷🍃                                                  شاید شیطان هم عاشقه حوا بود که به آدم سجده نکرد🍀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرتون علت ترس تو خواب چیه

نمی‌دونم...آدم استرسی هستید؟

فکر می‌کنم زیاد مشغله دارین و فکرتون درگیره و نگران آینده‌اید...ریلکس کنید و به خدا توکل کنید...آب زیاد بخورین و صلوات هم بفرستید

🌸 اللهم عجل لولیک الفرج 🌸
نمی‌دونم...آدم استرسی هستید؟ فکر می‌کنم زیاد مشغله دارین و فکرتون درگیره و نگران آینده‌اید...ریلکس ...

بشدت استرسی هستم دارو مصرف میکنم

خدا جون عاششقتم مرسی به خاطر اینکه معشوقم شدی🤩🤩
بشدت استرسی هستم دارو مصرف میکنم

آها...خب قرآن بخونید ، پادکست گوش بدین ، مدیتیشن کنین و سعی کنین بعضی جاها به خودتون استراحت بدین.موفق باشید🌹

🌸 اللهم عجل لولیک الفرج 🌸

برید پیش شیخ 

من الان یه ۲۰ روزی میشه ترسیدم دیگه خواب ندارم رفتم پیش شیخ گفت انقد بد ترسیدی رگای بدنت خشک شده بهم بند داد الان یکم بهترم

گفت دوشنبه برم پیشش ک ترسو از بدنم بیاره بیرون

تو هم برو ولی پیش شیخ خوووب

‏زندگی جوری شده که هم تنهایی اذیتِت میکنه، ‏هم حضور آدمای کنارت...