2777
2789
عنوان

راه های نزدیک شدن به خدا

509 بازدید | 22 پست

راه های سریع توبه و ترک گناه کی میدونه؟ اینکه توبه کنیم و دیگه گناه رو تکرار نکنیم. واینکه اگه یه اشتباه و چند بارتکرارکنیم از روی عصبانیت بااینکه میدونیم کار بدیه خدا میبخشه؟ چه جوری از عذاب وجدان گناهمون خلاص شیم😔😔😭😭

همین که عذاب وجدان داری خودش  یعنی ده پله  جلوی

خواهرانه بخوام بگم  سعی کن نماز بخونی  و سعی کن نمازتو اون وقت بخونی یه حجم خیلی زیادی از همون  وسوسه ها و  میلت به اون گناه از بین میره..بعد اخر شب که خواستی بخوابی   تو ذهنت حساب و کتاب کن !دونه دونه کارهاتو  مرور کن 

ولی کلید اصلیش نمازه!! نماز که میخونی اصلا خدا بهت قوت میده که بتونی جلوی نفست وایستی

لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹 یعنی هیچ نیرو و توانى جز از سوى خداوند بلندمرتبه و بزرگ نیست‏.🤲🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهترین راه اینکه شیطان رو بشناسی !تو قرآن خدا مارو تشویق به دشمن شناسی میکنه اگر میتونید این صوت رو گوش بدید  خالی از لطف نیست

https://aminikhaah.ir/شیطان-شناسی-در-قرآن/

لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹 یعنی هیچ نیرو و توانى جز از سوى خداوند بلندمرتبه و بزرگ نیست‏.🤲🌸
همین که عذاب وجدان داری خودش  یعنی ده پله  جلوی خواهرانه بخوام بگم  سعی کن نماز بخون ...

مرسی خواهری.. ولی تازگیا کوچک ترین کار بدی که میکنم کلی عذاب وجدان میگیرم و راحتم نمیزاره میدونم خدا بااین کا میخواد من برگردم و ادم خوبی بشم. فقط گناهم خیلی بزرگه وتااونجایی که حساب میکنم حق الناس فکرمیکنم بشه.. وخدااز حق الناس نمیگذره و این اذیتم میکنه هیچ جوره نمیتونم حلالیت بگیرم چون ابروم میره و خیلی از رفتن ابرو میترسم😔خیلی پشیمونم ولی دراوج عصبانیت امروز باز تکرارش کردم بااینکه میدونستم کارم اشتباهه خاک توسرم کنن 😭خداهم ببخشه من ازعذاب وجدان میمیرم

این هم هست👇👇

https://b2n.ir/Gonahnakonim

بهترین راه اینکه شیطان رو بشناسی !تو قرآن خدا مارو تشویق به دشمن شناسی میکنه اگر میتونید این صوت رو ...

دانلودشون کردم ابجی فردا بادقت گوش میدم حتما. اجرت باامام زمان❤️

[QUOTE=210635437]مرسی خواهری.. ولی تازگیا کوچک ترین کار بدی که میکنم کلی عذاب وجدان میگیرم و راحتم نمیزاره میدونم خدا ...[/QUOTE

عزیز دلم تو این جور مواقع که با اون حلالیت طلبیدن حس  بدی ایجاد میشه به نیت طرف براش استغفار  کن و یا صدقه و خیرات  بده  ..مثلا میگن اربعین رفتن  به نیت افراد باعث میشه حق الناس  تا حدی  جبران بشه..

همین عذاب وجدانت یعنی پتانسیل خوب بودن داری!!جدیش بگید نزار با گناخ زیاد این حس از بین بره که اون موقع ادم واقعا جا می مونه

دانلودشون کردم ابجی فردا بادقت گوش میدم حتما. اجرت باامام زمان❤️

موفق باشی ان شاء الله 😊🤲

[QUOTE=210635437]مرسی خواهری.. ولی تازگیا کوچک ترین کار بدی که میکنم کلی عذاب وجدان میگیرم و راحتم ن ...

لعنت برشیطان که هرشب تصمیم میگیرم از فردا نمازموسروقت بخونم و دیگه به هیچ وجه گناه نکنم ولی ازفرداش باز کاهلی میکنم😔

همین که عذاب وجدان داری خودش  یعنی ده پله  جلوی خواهرانه بخوام بگم  سعی کن نماز بخون ...

چطوری  نمازمونو   بخونیم؟؟؟؟  من  میفهمم   نماز  باعث  میشه  خیلی  از  مشکلاتم  حل  شه   اما  نمیتونم   نماز  بخونم  ...یک  هفته  میخونم   سه  روز  نمیخونم  ..  ده  روز  میخونم  ۵  روز  نمیخونم  ....خیلی  دوست   دارم   نماز  بخونم  ... 

من  تو  ۱۷  ۱۸   سالگی ماه  ها  خواب می   دیدم   یع  آقا  با  صدای  خاص  و  دلنشین  اش  که  چهر ه  شو  نمیدیدم   بهم  میگفت  نماز  بخون  و  ازم  میخواست آروم  و  با  توجه  باشه  ...  حتی  خودس  تو  خواب  برام  میخوند  که  یادم  بده  ..... اما  هیچ  وقت  نمازم  از  رو  توجه  و  آروم  نبود  ... و  الان  من  یع  آدم  سراسر  گناهکارم  و  از  خودم  متنفرم  و  پیش  خدا  شرمنده  

چطوری  نمازمونو   بخونیم؟؟؟؟  من  میفهمم   نماز  باعث  میشه   ...

منم😭الانم از عذاب وجدان گناهام شباهم خواب ندارم کارم شده گریه کردن غصه خوردن به حالم و استرس رفتن آبرو😔

اجی جان

همیشه اولش سخته مثل رژیم گرفتن

یه هفته اول سخته بعد  خودتت  رو فرم میای  که باید نماز  بخونی  مثلا باد صبا نصب کن دم آذان  پخش شدن  زود نمازتو  بخون ..

دقیق یادم نیست ولی یکی از معصومین  ع میگفتند که خوندن یه نماز سر وقت باعث میشه بقیه هم سر وقت بخونی الان دبگیر بخواب ساعت بزار برا اذان صبح   قبل خوابم بگو خدایا خودت بیدارم کن که نماز رو که عزیز  تو به موقع بخونم  بی تاثیر نیست..

من خودم اوایل که تازه آدم شده بودم:) همین جوری میگفتم به خدت خدا هم واقعا بیدارم میکرد . نماز عزیز خداس  برای همینم  خدا اون دنیا اولین چیزی که حساب میکنه نمازه 

به خدا توکل کن خدا برات آسونش میکنه😉

منم😭الانم از عذاب وجدان گناهام شباهم خواب ندارم کارم شده گریه کردن غصه خوردن به حالم و استرس رفتن آ ...

آره  من  هم  

همیشه  استرس  دارم  و  گریه  میکنم  

اصلا  از  خودم  راضی  نیستم  😭😭

غیبت کردن لعنتی رو هم نمیتونم بزارم کنار. میدونمم حق الناسه. چندبار بخاطر این اخلاق گندم آبرومم رفته ولی حیا نمیکنم وقتی تو یه جمع میشینم انگارمجبورم حرف بزنم و برای اینکه حرف پیداکنم میرم سراغ غیبت کردن. دره این دهنمو نمیتونم بگیرم چیکارکنم خدایا😔