2777
2789
چشم

چشمت پررر نور

نذرت قبوووووول

انشالله 

منم دعا کن🙏🖤😍

قصه عشقی که میگم قصه لیلی مجنونه🖤با یه روایته دیگه لیلی جای مجنونه🖤مجنون سر عقل اومده شده آقای این خونه🖤تعصب و یه دندگیش کرده لیلی رو دیوونه🖤دیوانه تو بودن هم عالمی دارد🖤🖤🖤...                                                                                   نامم را از یاد مَبَر...من با صدایت نفس میکشم🖤.                                                                                                                                                           

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چشم گلم اسمت چیه دعات کنم حتما

تیارا

قصه عشقی که میگم قصه لیلی مجنونه🖤با یه روایته دیگه لیلی جای مجنونه🖤مجنون سر عقل اومده شده آقای این خونه🖤تعصب و یه دندگیش کرده لیلی رو دیوونه🖤دیوانه تو بودن هم عالمی دارد🖤🖤🖤...                                                                                   نامم را از یاد مَبَر...من با صدایت نفس میکشم🖤.                                                                                                                                                           
چشم گلم اسمت چیه دعات کنم حتما

ممنونم ازت گلممم

اول پیازو خلال های نازک با رنده خورد کن با روغن درشو ببند بزار ارومم اروم بپزه  بعد ک قشنگ نرم شد گوشت چرخ شده رو بریز داخل قابلمه بعد نمک و زرد چوبه قشنگگ بزار سرخ شه 

بعد که سرخ شد یکم زعفران دم شده رو با ی لیوان اب قاطی کن بریز توی گوشت و پیاز درشو بزار زیرشو کم کن بزار بپزه تا ابش خشک شه بعدش دوباره سرخ کن 

این روش خود منه اصلانم نیاز ب رب نیس

اللهم عجل لولیک الفرج میشه برای ظهور آقا امام زمان عج الله تعالی فرجه الشریف یدونه صلوات بفرسین🥺