2777
2789
عنوان

راه های شمال بازه؟

150 بازدید | 16 پست

راه های شمال و سنندج بازه؟

• همیشه عشق باشد 🧡 همیشه برکت •                                                                                                              

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باز و بسته بودنش رو نمیدونم

ولی شهر قفل شده از بس مسافر اومده

هوا هم سیل

امروز رفتم دارو بگیرم برای دخترم دو ساعت تو ترافیک بودم

خواهشا رعایت کنین ...

ما شمالیا گناهمون چیه اخه

بازه

متاسفانه متاسفانه 

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم

بله عزیزم بازه کلی مسافر اومده ... بارون شدید داریم ... کلی مسافر ولی تو پارکها چادر زدن 

بخدا ما توخونه بخاری روشن کردیم لباس گرم پوشیدیم ... اصلا نمیفههمم این افرادو.... ببخشید استارتر عزیز گفتم بگم اونایی که میان تاپیکت بدونن 

میان‌خ‌ونه هاشون حرص نخورید پلیز

پانی جان این چه حرفیه اخه

به خونه داشتن باشه ما الان دو ساله مشهد خونه داریم ولی نرفتیم

الان با اینکه هر دو واکسن زدیم بازم جرات نمیکنیم جایی بریم

من بابلسرم

شهر قفله از دیروز

پلاک تهران و مشهد و سمنان و ...

پانی جان این چه حرفیه اخه به خونه داشتن باشه ما الان دو ساله مشهد خونه داریم ولی نرفتیم الان با ای ...

تو استان شما هم تو پارکها میخوابن اخه جدیدا میگن پولدارا میرن مازندران تو ویلاهاشون ..اونایی که نمیخوان هزینه کنن میان گیلان هتل پیاده رو ...البته متاسفم که اینو گفتم ولی خیلی از دست این مسافرا عصبانیم تو این سرما وبارون تو پیاده رو چادر زدن خدایا...