2777
2789

از فامیلای مادریم بدم میاد، همیشه منو و بابام اذیت کردن و همیشه خاستن ضربه بزن

شب خاستگاریم ک یه دایم خاست بهم بزته سر مهریه فضولی کرد بابام جمش کرد

از اینور یه خواهرم به پسره دوست داره بابام و ما مخالفیم اونا واسه این ک سو تستفاده کنن خواهرم گفتن تو بیا پیش ما بمون خواهرم از خونه رفته با ما دعوا گرفته میگه اونا از من حمایت میکنن

بابام زنگ زد گفت خونتون راش ندین تا دلگرمی داشته باشه ولی الکی میگن نه ما دلمون میسوزه

بعد زنگ زدن با من دعوا فحش 

تازه ی زندایم طلبکار هست ک چرا من بهشون توهین کردم این کارا کردن

خستم دیگ بشدت

حدیدا عروسی یکی از دختردایما اصلا حال ندارن برم ببینشون

تازم عقد کردم

خیلی خستم🥺

چی کنم که انقد اذیت نشم از درون حرص نخورم

من نه از فامیل  مادری شانس داشتم نه پدری همشون مزخرف در اومدن. خداروشکر زیاد نمیبینمشون

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نه از فامیل  مادری شانس داشتم نه پدری همشون مزخرف در اومدن. خداروشکر زیاد نمیبینمشون

واییی میفهمتت

خیلی خسته شدم از وقتی عقدم کردم همش درگیر اینا بودم

واییی میفهمتت خیلی خسته شدم از وقتی عقدم کردم همش درگیر اینا بودم

آدمای مزخرفن. خیلی سخته می‌دونم چی میگی.  منتظرن از ادم یه ایراد بگیرن فقط

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست
اگه تلاش کردی ونتونستی رابطه ها رو درست کنی یه قیچی بردار کلا قطع ارتباط کن 

اینا درست شدنی نیست

بشدت ادمای روانی خودبین حسود و فقط فقط دنبال سواستفادن

بابام گفتع دخترم راه ندین ک هوایی شه اینجوری ب خونه برمیگرده اونا راش دادن هیچ حمایتم از کارض میکنن

اینا درست شدنی نیست بشدت ادمای روانی خودبین حسود و فقط فقط دنبال سواستفادن بابام گفتع دخترم راه ند ...

همین آدمای به ظاهر دلسوز بعد از یه مدتی خسته میشن و خواهرت رو بیرون میکنن الان فاز احساسی و لجبازی برداشتن یه روزی خواهرت متوجه منظور اونا میشه که خیلی دیره

چرا عاشق خدا👑نباشم؟وقتی به من گفت تو ریحانه خلقت من هستی❤❤❤
همین آدمای به ظاهر دلسوز بعد از یه مدتی خسته میشن و خواهرت رو بیرون میکنن الان فاز احساسی و لجبازی ب ...

خدا الهی اززززز دهنت بشنوه

من ک کاملا میشناسمشون نیدونم اونا دلشون برای بچه خودشون نمیشوزه چ برسه خواهرم

سنگ دل تر اوتا خودشونن