سلام لطفا کمک کنید یکی از دوستام به یه مشکلی برخورد کرده ازتون میپرسم پست بعدی اسکرین میزارم فقط خواهش میکنم خواهش میکنم خواهش میکنم لطفا توهین نکنید بدون هیچ بی احترامی ای کمک کنید ممنون
فاطی: سلام خوبی مریم یه کاری باهات دارم به کمکت احتیاج دارم
راستش چند روز پیش داشتم با محمد حرف میزدم ماجرای زندگیمو بهش گفتم
گفتم که شرایطم اینجا چطوریه اخلاق گند بابامو بهش گفتم.اینم که مامانم منتظره من ازدواج کنم بعد طلاق بگیره هم گفتم اونم سعی کرد دلداریم بده بعدش برای اینکه بفهمم چقدر دوسم داره ازش پرسیدم اگه من برای اینکه از این مشکلات خلاص بشم با یکی ازدواج کنم بعدش طلاق بگیرم(چون فقط عاشق محمدم نه کس دیگه ای)چیکار میکنی؟ازم متنفر میشی؟اونم اول دعوام کرد که چرت نگو و این حرفا بعد خیلی اصرار کردم چند بار گفت خداکنه بعدش گفت اگه این اتفاق بیفته چون تو با علاقه خودت ازدواج نمیکنی و فقط ازدواج میکنی که از مشکات خلاص شی و میگی که بعد از ازدواج طلاق میگیری من باهات میمونم باز هم این رابطه رو ادامه میدیم یواشکی حرف میزنیم
منم گفتم خب بعد از اون تو بازم با من میمونی؟ازدواج میکنی باهام؟گفت نه اینکه یه پسر مجرد با یه زن بیوه ازدواج کنه تو خانواده ی ما عیب بزرگیه کلا تو خانوادمون بد میدونن (اینو منم قبول دارم ها تو خانواده خودمونم اینطوره)
گفتم پس چرا الکی میگی باهات میمونم؟گفت الکی نمیگم چون اونا عیب میدونن منم عاشق تو ام من و تو یه صیغه محرمیت سالانه میکنیم هرسال تمدید میکنیم عین زن و شوهر واقعی خرج خونه و همه چی با من تو هم خانومی میکنی
الان به نظرت چیکار کنم تو مشکلات منو میدونی دا اخلاق بابامو هم میدونی تو جای من بودی چیکار میکردی؟؟؟
مریم من عاشق محمدم ولی شرایط خانوادگیم نمیزاره منتظرش بمونم ۲سال نیست باید بره سربازی نمیتونه نره بنابه دلایلی الانم نمیتونه بیاد خواستگاریم چون خانوادش نمیزارن و یه دلایل دیگه اون به من گفته اگه بعد از سربازی خانوادش قبول نکردن تو روشون وایمیسه تنهایی میاد خواستگاریم حتی اگه هیچکدوم از خانواده ها قبول نکرد فرار میکنیم
کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حکایت ما و این زندگی، حکایت "انگشت کوچیکه پا" و پایه ی مبله درسته زندگی خیلی نامرده و زورش ب ما میرسه ولی میخوام بت بگم:مث انگشت کوچیکه پا پرو باش با هر زخمی ک زندگی بت زد درداتو بکش، اما زود ب خودت بیا و نشونش بده کی رئیسه😁🤪
کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
آدم یا آدم واااار ازدواج میکنه، یا کلا ازدواج نمیکنه
این بچه بازیا چیه اخه، صیغه و فرار و...
بریزید دور اینا رو
توهین نیست عزیزمن.یا سنشون کمه.یا تحت تاثیررمانها وفیلم های چرت وپرت توهپروتن.مگرزندگی کشکه بااین ازدواج کنه بعدطلاق بگیره با اون یکی سال به سال صیغه بشه.