2777
2789
عنوان

بیقراری🚶‍♀️

74 بازدید | 13 پست

شماهم دلتون گرفته هی دنبال بهونه اید واسه ناراحت کردن خودتون 

چرا اینجوری شدم من خیلی حالم بدِ انگار همون آدمِ شاد و سرحال قبلی نیستم 😔

به هر کسی که از راه میرسه اعتماد نکن گلُ💫💗، اینجاییم واسه راهنمایی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بهونه ندارم واقعا ناراحتم دوست ندارم دیگ زنده باشم خیلی خستم..

امروز اومدم آب بخورم لیوان از دستم افتاد شکست مامانم اومد گفت فدای سرت اشکالی ندارع بعدا فهمیدم اون لیوان و عمم داده بود  
من بهونه ندارم واقعا ناراحتم دوست ندارم دیگ زنده باشم خیلی خستم..

چرا آخه من قبلن قشنگیای زندگیرو خیلی زیاد میدیدم و بهشون توجه میکردم تو این دو هفته واقعا نمیدونم چرا اینجوریم😔

من ک از همه بریدم به روم نمیارم

منم دیگه از هیچکس هیچ انتظاری ندارم  خستم کردن آدما حس میکنم دیگه نمیتونم خودم باشم 😔

چرا آخه من قبلن قشنگیای زندگیرو خیلی زیاد میدیدم و بهشون توجه میکردم تو این دو هفته واقعا نمید ...

منم چند ماه آرامش ندارم هیچ کی منو نمی‌خواد زندگیم خیلی بهم ریخته ک خودمم هنگ کردم هعی🥲

امروز اومدم آب بخورم لیوان از دستم افتاد شکست مامانم اومد گفت فدای سرت اشکالی ندارع بعدا فهمیدم اون لیوان و عمم داده بود  
منم چند ماه آرامش ندارم هیچ کی منو نمی‌خواد زندگیم خیلی بهم ریخته ک خودمم هنگ کردم هعی🥲

وای خدا نمیدونم چرا بعضی از آدما ذره بین میذارن رو کارای ما ولی رو کارای خودشون هیچ زومی ندارن هر چیم میگی حرف درمیارن منم کاری ندارم با خیلیا🙂

وای خدا نمیدونم چرا بعضی از آدما ذره بین میذارن رو کارای ما ولی رو کارای خودشون هیچ زومی ندارن ...

اوم منک با فامیل کاری ندارم برام مهم نیستن منظورم این هیچ کی منو نمی‌خواد خانواده خودمه ...