سلام دوستان من سیزده هفته باردارم بعد دوسه روزه شدید سردرد دارم دکترمم فعلا نیس که از خودش بپرسم شما تجربه ای دارین؟چه دارویی بخورم که به جنین آسیب نرسونه
یه وقتایی که تو دستت نمیرسه تو اوج نا امیدی...خدا خودش شاخه رو میاره پایین
منم شرایط تو رو داشتم فقط استامینوفن ساده میتونی بخوری
حتی کدیین نمیشه
در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
والا چون قویتره نمیدونم من دکتر استا ساده داد اگه واقعا دسترسی نداری نصف کدیین بخور قبلش تو گوگل سرچ کن
در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند