2777
2789
عنوان

چکار کنم خانواده شوهرم نبرن

541 بازدید | 43 پست

سلام خانوما من بعد از صفر عروسیمه

واسه عقدمون مادرشوهرم کلی تعداد الکی داد خودشو دختراش تا یکهفته میکس میخوردن دیگه بچهاشون میگفتن زندایی انقد خوردیم حالمون از هرچی جوجه و کبابه بهم میخوره

واسه عروسی چکار کنم این اتفاق نیوفته چون واقعا هم غذا گرونه هم من دوست دارم اگرم چیزی اضافه اومد بین نیازمندا تقسیم بشه

اما شوهرم خیلی رو حرف مامانش حرف نمیزنه مخارجم با خوده شوهرمه

ب کار کنای تالار بسپارم باهام همکاری میکنن به نظرتون؟

لطفا اگه فکری ب ذهنتون میرسه بگید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودتون مابقی رو تحویل بگیرین

ولی خب جلو اونهمه مهمون روشون نمیشه اضافه بگیرن

اخرشم ک اضافه اومد به اونا هم به تعداد واسه روز بعد بده چیزی نمیشه ک 

از همین الانم خودتو بد نکن پیششون غصه نخور ی شبه به فکر نیازمندا هم نباش بعدا خودن بهشون کمک کن ولی ی  شب عروسیتو دیگ همچی بزار کنار خوش بگذرون

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜

وای بیکاریا... از عروسی داری به این چیزا فک میکنی.. منم عروسیم خیلی غذا زیاد اومد چون اقوام خودم نیومده بودن تا یکسال مادرشوهرم کباب و جوجه یخ زده در می‌آورد مامانم اومده بود پیشم میگفت دیگه هرجا از اون درازا (کباب) میبینم ووووییی میکنم حالم بهم میخوره..

تالار فقط کسی که پول میده رو میشناسه و اینقدر بخیل نباش عزیزم بزار بخورن بالاخره خواهر و خواهرزاده ...

من اصلا واسه اونا اندازه یه بطری آب معدنی هم روا نمیدونم چه برسه به غذا

خرج به جهنم ولی دوست ندارم غذای چند روز خواهراشو ما از جیب بدیم

بزار از جیب بده چند سال بعد میفهمی که مردا از همون اول باید حسابی خرج کنن تا بفهمن زن و زندگی یعنی چی از اول به فکر جمع کردن براش باشی آخرش میشی زنی که خرج نداره 

معمولا کی اضافه غذا رو میگیرن؟

آخر شب که عروسی تموم شد یکی از فامیلا میگیره مثلا پدر مادر عروس یا پدر مادر داماد

بنظرم اگ برادر دارین بسپار اخرش بره غذاهارو بگیره بیاره خونت به هرکی خواستی بده

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜