2777
2789

چندروز پیش یه جا خوندم یه نمازی هس ک اگ بخونیش خدا قسم خورده از سجده بلند نشده حاجتت رو میده حتی اگ حاجتت جا به جا شدن دوتا کوه باشه 

میخاستم ببینم کسی این نماز و خونده 

برای اینکه اطلاعات بیشتری ازش داشته باشین تو گوگل بزنین کاملشو براتون میاره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورت نماز حاجت پنجشنبه هست؟؟

تیکر بارداری نیست❤️🤍بی محابا میزنم ساز تو رندانه برقص...بی خیال غم دنیا تو جانانه برقص...چند روزی به همین بزم تو هم مهمانی...چشم دنیا بشود کور تو مستانه برقص!🤍🍃

نماز حاجت پنجشنبه رو من همین هفته قبل به نیت شفای تمام مریضا و پدربزرگ و مادربزرگم خوندم، ولی فعلا تغییری تو حالشون ایجاد نشده😔

تیکر بارداری نیست❤️🤍بی محابا میزنم ساز تو رندانه برقص...بی خیال غم دنیا تو جانانه برقص...چند روزی به همین بزم تو هم مهمانی...چشم دنیا بشود کور تو مستانه برقص!🤍🍃

فکر کنم نماز کن فیکون حضرت ابوالفضل رو میگی

پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبول‌نمیکنم🌸

اسم نمازشو نمیدونم

تو نت بزنین نمازی ک خدا قسم خورده میاره 

نمازش دوتا نماز دو رکعتیه ک رکعت اول یه حمد 11 توحید 

رکعت دوم یه حمد 21 توحید 

نماز دومش رکعت اول یه حمد 31 توحید 

رکعت دوم یه حمد 41 توحید 

بعد سجده هم یه چیزایی داره

اسم نمازشو نمیدونم تو نت بزنین نمازی ک خدا قسم خورده میاره  نمازش دوتا نماز دو رکعتیه ک رکعت ...

همون نماز حاجت پنجشنبه است