2777
2789
عنوان

انومالی در هفته هفدهم

205 بازدید | 19 پست

سلام دوستان خوبین 

من ۱۷شهریور رفتم ان تی همه چی اوکی بود 

نی نی مم احتمال زیاد داد ک پسره 

و دکتر سونو گرافی گف چهل روز دیگ بیا 

ک حساب کردم میشه هفده هفته و چند روز 

بعد دوستان میگن باید هجده تا بیست هفته بری ایا زوده!؟ طبق گفته دکتر سونو گرافی ۲۷ام باید برم چه کنم بنظرتون!؟

نه برو دیگه دیرتر نرو من برای پسرم ۱۸هفته رفتم برای دخترمم ۱۶هفته و ۶روز رفتم

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باش عزیزدلم پس همون موقع میرم مرسی ک جواب دادی  خدا حفظشون کنه

خواهش میکنم گلم . خدا نی نی شماروهم حفظ کنه

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

برای منم ۱۷ هفته ۵ روز نوبت داد 

میشه توی ۱۸ هفته دیگه

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️
چشمتو باز و بسته کنی ماه های آخرت میرسه  یونی چیه ؟

منظورش دانشگاست

بسلامتی  چ هفته ها دیر میگذرهههههه برام  از هفته دیگ باید حضوری برم یونی خیلی خجالت میکش ...

مگه دانشگاه حضوری میشه؟

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️