2777
2789
عنوان

خدایی این چه عکسیه علی دایی از حسن یزدانی منتشر کرده😂😂+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 3381 بازدید | 69 پست
خب خودت چرا گذاشتی؟

من بخاطر کامنت های ملت همیشه در صحنه خیلی خنده ام گرفت واقعا .گفتم بیام بگم نی نی سایتی ها هم بخندن 😄

در ضمن جنبه فان داره، خود حسن یزدانی کامنت گذاشته بود واسه علی دایی تشکر هم کرده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بدبخت چیکار کنه .سایزش بزرگه لباس هم کشیه توش جا نمیشه 😁🤔🙄

امروز ۴۰۴/۶/۸   .و من در خسته ترین حالت ممکن ارزوهام و خواسته هام پر کشیدن و دست نیافتنی شدن به چشمم مرگ ارزوهامو دارم میبینم .امیدوارم مشکلاتم تموم بشه و متن امضام تغییر کنه ❤️خدایا شکرت الهی همه به خواسته هاشون برسن امضام تغییر کرد امروز ۴۰۴/۷/۲۹به ارزوم رسیدم .🥹.قربون عظمت و بزرگیت خدا خیلی دوست دارم 🥰این حال خوب نصیب همههههه الهی آمین😇

برادرم تکواندو میرفت دقیقا همینجوری بود

تو بقیه عکسا بقول شما ضربه گیر نبسته اینجا بسته😂😂😂😂😂 

دخترم! به یاد داشته باش آنقدر دوستت دارم که به خاطرتبا تمام سختی های دنیا خواهم جنگید.به من تکیه کنکه تکیه گاهت عاشقانه دوستت دارد❤️
خب بدبخت چیکار کنه .سایزش بزرگه لباس هم کشیه توش جا نمیشه 😁🤔🙄

اخه بقیه عکس هاش اوکی هست کاملا ، من خنده ام به اقای دایی میاد که بین اون همه عکس اومده این رو گذاشته 😑😂

اخه بقیه عکس هاش اوکی هست کاملا ، من خنده ام به اقای دایی میاد که بین اون همه عکس اومده این رو گذاشت ...

نه گلم من آبان‌ماه کردم بقیه هم همین بود فقط زیادی معلوم‌نبود بزرگش نکنیم زشته

من بخاطر کامنت های ملت همیشه در صحنه خیلی خنده ام گرفت واقعا .گفتم بیام بگم نی نی سایتی ها هم بخندن ...

حسن یزدانی بخاطر اینکه علی دایی موفقیتش رو پست کرده کامنت گذاشته ن بخاطر ذهنای منحرف ک بجای اینکه موفقیتاشو در نظر بگیرن همش دنبال ی نکته ان

نه اخه بقیه عکس هاش اصلا اینطوری نیست . اقای دایی برداشته نکته دار ترین عکسش رو پست کرده 😑

میدونم عزیزم طرف صحبتم با شما نبود فدات 

منم دیدمش و کامنت هاشو دیدم واسه خود یزدانی نزدیک 700 تاریپ زدن متذکر شدن ک معلومه بابا خب چ کاریه واقعا

ho