2777
2789

اونایی که فرهنگیان قبول شدن چجور خوندین چند ساعت خوندین؟ برنامتون چی بود؟ 

من آن گلبرگ مغرورم که میمرم ز بی آبی🍃 ولی با خفت و خاری پی شبنم نمیگردم💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دادم ولی نیاوردم هدفمم اون بود.. ی سال براش پشت کنکورم موندم مشد که بشه... حالا منکه نیاوردم فره ...

رشتت چی بود؟ من که تجربیه

یعنی قبول شد برای مصاحبه هم رفت ولی رد شد با اینکه مصاحبه خوب داده بود

رشتش چی بود؟ اگه انسانیه زیاد مد نظر نمیگیرن و اینکه رو حجاب حساسن و باید نترسی کلا یه آدم قوی میخوان که چادری یا حداقل محجبه باشه

رشتت چی بود؟ من که تجربیه

خوبه رشتت برای فرهنگیان درسته نسبت به انسانی کمتر میگیرن اما به همون نسبت متقاضی برای فرهنگیان کمتره.

شهرت اگر مشهده که تا پنج هزار میگیرن 

اگر تهران و خوزستان یزد و کرمانه که راحتی..رتبت فقط زیر بیست هزار باشه

اصفهان و شیرازم سخته اما نه به اندازه مشهد

من انسانیم.

خوبه رشتت برای فرهنگیان درسته نسبت به انسانی کمتر میگیرن اما به همون نسبت متقاضی برای فرهنگیان کمتره ...

خوزستانم پس امیدوار باشم😍😍😍😍

خوزستانم پس امیدوار باشم😍😍😍😍

ارررره باش من دوستم خوزستان رتبش 16 هزار انسانی البته

مصاحبه دعوت شدحالا خبر ندارم دانشجو فرهنیگان شد، یا نه...اما خب گفت پونصدتا دخترو پسر جدا اونم بدون اموزش ابتدایی تازههههه گرفتن.

من با رتبه 6 هزارم ساله اول نیاوردم حتی مصاحبه ام قبول نشدم..سال دومم دیگه حتی فرهنگیانو نزدم چون الکی سیاه میشد..

یه چیزه دیگه اینکه انتخاب رشته درستم تاثیر داره دوستم 5000 هزار همدان با انتخاب رشته بد نیاورد در صورتی که همدان تا یازده هزار گرفتن!

ارررره باش من دوستم خوزستان رتبش 16 هزار انسانی البته مصاحبه دعوت شدحالا خبر ندارم دانشجو فرهنیگان ...

واو ممنون بابت اطلاعات 😘❤