2777
2789

✨و اینم بگین از محصولات ایرانی کدوم برند لباسشویی و یخچال خوبه و تا چن سال کار میکنه؟ 

✨آیا برند اسنوا یا دوو خوبه ؟؟ 

...

ال جی  دارم راضیم دوو خوبه

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

دوو ماشینه و یخچال سامسونگ اره خداروشک

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من لباس شویم ال جی خوبه یخچال ام سیلوان اونم خوبه

بازم نشد.باور کن آنقدر ها هم سخت نیست فهمیدن اینکه بعضی ها می آیندکه نمانندنباشندنبینندو تــو اگر تمامی دنیا را هم حتی به پایشان بریزی آنها تمامی بهانه های دنیا را جمع می کنندتا از بین آنها بهانه ای پیدا کنند که بروند دور شوند.که نمانند اصلا پس به دلت بسپار وقتی از خستگی های روزگار پناه بردی به هر کسی لااقل خوب فکر کن ببین از سر علاقه آمده، یا از سر … !تا دنیایت پر نشود از دوست داشتن هایِ پر بغض که دمار از روزگارت درآورد !

من برای جهیزیه خیلییییییی پرس و جو کردم 

دوو خیلی خوبه 

من جفتشون رو دوو گرفتم 

هر کی هم ظرفشویی دوو داشته خیلی راضی بوده ، بخاطر همین می‌خوام ظرفشویی رو هم دوو بردارم 

الان دیگه برند خارجی نیست ، اگرم باشه بدل و گرون قیمته 

من یخچال و لباسشوییم با اینکه دوو بود نزدیک ۶۰ میلیون شد 

خدایا دوست دارم از ته دل 🤍 متاهل و متعهد 💟💏دو سال خواننده خاموش سایت بودم ، سه بار عضو شدم و بنا به دلایلی خودم رو تعلیق کردم ✋ برای حل شدن مشکلم اگه ممکنه دعا کنید لطفاً 💚

لطفا نقاشی پسرمو لایک کنین ممنون 🍭🍭🍭

https://ajorbajor.ir/naghashi/1034931

بازم نشد.باور کن آنقدر ها هم سخت نیست فهمیدن اینکه بعضی ها می آیندکه نمانندنباشندنبینندو تــو اگر تمامی دنیا را هم حتی به پایشان بریزی آنها تمامی بهانه های دنیا را جمع می کنندتا از بین آنها بهانه ای پیدا کنند که بروند دور شوند.که نمانند اصلا پس به دلت بسپار وقتی از خستگی های روزگار پناه بردی به هر کسی لااقل خوب فکر کن ببین از سر علاقه آمده، یا از سر … !تا دنیایت پر نشود از دوست داشتن هایِ پر بغض که دمار از روزگارت درآورد !

مجردم.

مامانم لباسشوییش ال جیه.خوبه بد نیست

چند ساله یکی دوتا ایراد جزیی پیدا کرده. که اومدن خونه درستشکردن.قبل از تحریما گرفتیم واصل ال جی هست

یه یخچال قدیمی ازین ایران پویاها داشت خیلی خوب بود ۳۰ سال کار داد امسال یدونه ازین جدیدا مارک پارس که ایرانیه خریدیم خوبه.

فقط گازش مارک اسنوا مدل رومینا هست که افتضاحه.یعنی گوهتر ازین من ندیدم.

گاز جهاز مامانم ۴ شعله فردار هست.ایرانیه ولی اسمش یادم نیست.هنوز بعد ۳۰ سال تو انباری گذاشته روش نذزی میپزه عالیه

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
من برای جهیزیه خیلییییییی پرس و جو کردم  دوو خیلی خوبه  من جفتشون رو دوو گرفتم  هر ...

من کل شهرو گشتم ظرفشویی دوو قحطش اومده 

خصوصا سیلور 

اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَ عَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَصْحابِ الْحُسَیْنِ(ع)
من کل شهرو گشتم ظرفشویی دوو قحطش اومده  خصوصا سیلور

جدی؟؟؟ میتونی سفارش بدی برات بیارن 

من وسایل آشپزخونه ام رو سفید برداشتم 

خدایا دوست دارم از ته دل 🤍 متاهل و متعهد 💟💏دو سال خواننده خاموش سایت بودم ، سه بار عضو شدم و بنا به دلایلی خودم رو تعلیق کردم ✋ برای حل شدن مشکلم اگه ممکنه دعا کنید لطفاً 💚
مجردم. مامانم لباسشوییش ال جیه.خوبه بد نیست چند ساله یکی دوتا ایراد جزیی پیدا کرده. که اومدن خونه ...

اره اسنوا گازش افتضاح 

مال مام همین مدله ی ابو جوش نمیاره

تموم سر شعله هاشم کند با بدبختی کم و زیاد میشه 

ی شعلشم دوساااعت باید نگه داری تا روشن بمونه

ولی یخچالش عالیه

اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَ عَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَصْحابِ الْحُسَیْنِ(ع)
منم داشتم رو دوو فکر میکردم یخورده شک داشتم خوبه یا نه

من هنوز بازشون نکردم اما خب از هر کی پرسیدیم گفتن دوو 

مادر شوهرم یخچال اسنوا داره ، اونم خوبه