2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه لزوما، استراحت مطلق یا نسبی بسته به شرایطت

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان

جفت منم پایین بود اولش  ولی برا انومالی ک رفتم گفت اومده بالا هزار تا اتفاق تو بارداری می افته توقع نداشته باشین همه چیز عالی و بیست باشه.... من همه چیزم عالی بود الان دو هفته ب زایمان میگن اب دور جنین زیاده!!!

کار خونه هم انجام ندیم

جارو برقی نکش زیاد سر پا نمون دراز بکش پاهاتو به دیوار تکیه بده ...نزدیکی نکن ...پله بالا پایین نرو ...استرس نداشته باش ۱ماه رعایت کنی میره بالا 

صحبت از ماندن یک عُمر بماند به کنار ...قدر نوشیدنِ یک چای بمانی کافیست 🕊🙃

من دوازده هفته گی سونو دادم جفتم پایین بود طوری که دکتر گفت حتما باید سزارین بشی ولی استراحت کردم کار خونمو هم میکردم غذا هم میپختم ولی سونو بعدی رفته بود بالا نگران نباش کار سنگین نکن پله بالا پایین نرو نزدیکی نداشته باش خودش میره بالا

کار خونه هم انجام ندیم

بستگی داره، منم پایین بود جفتم ولی کار خونه درحدی که سنگین نباشه و دولا راست نشم انجام میدادم، پله بالا پایین نکن، رابطه نداشته باش

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان