2777
2789
عنوان

کادو تولد مردونه‌..کممممممککک..بچه ها لطفا بیاین.

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 42 پست
گفتم دیگه یا چیزی نگیر یا در حد یه شکلات کادویی شیک ..خوردنی باشه چون هر چی بگیری جالب نمیشه میگن چق ...

توجیهه ات خیلی جالب و باحال بود 👌خوشم اومد 😂

اخه دقیقا همینطوره .نمیخوام فک کنن چقد بیدار بودم رفتم گشتم و اینا...چون مثلا یکشنبه تازه شب بهم گفتن ک تولد چهار شنبه اس و یهویی. اصلا دعوتم کردن ....ک اصلا رابطه ای ندارم ...حتی کراشمم اصلا نمیدونه و رابطه خاصی باهاش ندارم فقط کاری ..اونم بیشتر آنلاین 

بعد از طرفی هم دوس ندارم دست خالی باشم فک کنن شعورم  نمیرسه یا چقد خصیسم ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم با شکلات کادویی موافقم،بهتر از بقیه چیزاس

دوستان هرکدوم کار تایپ،جزوه نویسی،تبدیل عکس و ویس به متن ،پاور،ورد،تحقیق،ارائه،مقاله ،آزمون نهاد ،حضور زدن کلاس ها ،کارای تخصصی پاور و ورد هم کاملا مسلطم بهم پیام بدید باقیمت و کیفیت عالی انجام میدم براتون    برای اینکه کار پیدا کنم صلوات بفرسید برام
از این شکلات ها که تو فروشگاه یا شیرینی فروشیاست که انگار کادو کردی روش تزیین شده ب هر قیمتی بخوای د ...

مرسی عزیزم..فک کنم بهترین انتخاب باشه. 

چون اصلا وقت ندارم بگردم ...فردا باید بخرم یا چهار شنبه صبح ...‌ چون چهار شنبه عصر تولده ...بعد اینک اصلا بخاطر. یه فرار کاری دارم میزم  و همکارم گف قرار رو میزاریم امروز ک تولد فلانی هم باشی.