2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پولای خودم و پولایی که همسرم بهم میده تقریبا همش پس انداز میشه چون هرچیزی هم بخرم دوباره همسرم پولشو بهم میده اعتقاد داره یه خانم نباید پولشو تو خونه خرج کنه باید نگه داره برای روز مبادای خودش که همیشه داشته باشه 

فيزيك بعدها ثابت ميكند در روزهاى بارانى جاى خالى آدمها "بزرگتر" ميشود 
پولای خودم و پولایی که همسرم بهم میده تقریبا همش پس انداز میشه چون هرچیزی هم بخرم دوباره همسرم پولشو ...

خب نظرتون درسته، ولی با گرونی های اخیر اصولا دگه خرجی سر ماه که میگیرن همونه، دگه نمیتونن هعی پول خریداشونو دوباره از همسر بگیرن

خب نظرتون درسته، ولی با گرونی های اخیر اصولا دگه خرجی سر ماه که میگیرن همونه، دگه نمیتونن هعی پول خر ...

ما اوایل زندگی همسرم پولشو میذاشت تو یه صندوق هروقت لازم داشتم برمیداشتم پس انداز هم میکردم ولی ازوقتی همه چی کارتی شد و پول نقد دیگه نگرفتیم سیستم خرج کردنمون عوض شد دیگه همسرم خرجی به من نمیده خودش برای خونه خرج میکنه یا باهم خرید میریم یا سفارش میدیم بیارن خودش هم پس انداز میکنه من تو پست اول فقط درمورد پولای شخصی خودم صحبت کردم خرجی خونه دست من نیست که پس انداز و مدیریت کنم 

فيزيك بعدها ثابت ميكند در روزهاى بارانى جاى خالى آدمها "بزرگتر" ميشود