2777
2789
عنوان

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست 🖤🌙

95 بازدید | 1 پست

بسم رب المهدی(عج) 🖤🌙

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست طوفان زده ام، راه نجاتی بفرست گفتند که با زمزمه ی "یا مهدی" نذر گل نرگس🌸 صلواتی بفرست: اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل وفرجهم🖤🌙

درایام  رحلت جانسوز حبیب خدا حضرت محمد مصطفی(ص)🖤🌙شهادت اقا کریم اهل بیت امام حسن مجتبی(ع) 🖤🌙و شهادت انیس النفوس غریب الغربا علی بن موسی الرضا المرتضی(ع)🖤🌙

صلوات میفرستم به نیت فرج و سلامتی مولامون  بقیه الله(عج)🖤🌙 و ثواب ان را تقدیم به این بزرگواران می کنیم 

اجرکم عندالله 🙏

یا حمید به حق محمد(ص) 🖤🌙یا عالی به حق علی(ع)🖤🌙یا فاطر به حق فاطمه(س)🖤🌙یا محسن به حق الحسن(ع)🖤🌙یا قدیم الاحسان به حق الحسین(ع) و ذریه الحسین(ع) اللهم عجل ولیک والفرج والعافیه والنصر امین یا رب العالمین اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل وفرجهم🖤🌙

خسته تر از انم که بگیم به چه علت 💔خیلی میگن دعای نی نی سایتی ها گیراست پس یک نفر عاجزانه ازتون درخواست می کنه اول برای فرج و سلامتی مولامون بقیه الله (عج) دعا کنیدبعدم برای من😔زندگی تا اینجا بهم سخت گرفته 💔دوصلوات مهمانم کنید اولی به نیت فرج و سلامتی مولام بقیه الله(عج)♥️دوم برای براورده شدن حاجت قلبیم 💔😔انشاءالله محرم ۱۴۰۳ حاجت رواشده باشم بلند بگو امین .اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل وفرجهم .هرکسی امضام خوند و دعا کرد بهم بگه خیلی خوشحال میشم🥺