2777
2789

بچه ها یه چیزی میگم خواهرانه کمکم کنید شرایط مشاوره رفتن ندارم

دختر چهارسالم چند وقته که یاد گرفته اونجاشو میماله‌.وقتی متوجه شدم (,تونت خوندم که طبیعیه و غریزه جنسی نیست)دوستانه ازش خواستم این کارو نکنه و یجوری رفتار نکزدم که ترس باعث بشه پنهانکاری کنه..وقتی گفتم چرا این کارمیکنی گفت قلقلکم میاد دوس دارم.قول داد تکرار نکنه

اما تا فرصت پیدا میکنه باز همون کارو میکنه یگین چه برخوردی کنم واقعا موندم 

خدایا تو بچین..تو بچینی قشنگ تره🌺خدایا مثل همیشه اینبارم بهم ثابت کن به مو میرسه ولی پاره نمیشه           خدایا سپردم به خودت ...عاشق خدام...             خدا گفت:                                                                          چرا غمگینی و ناراحتی؟حتی اگرطناب طاقتت به باریک ترین نقطه هم رسید؛ نترس! من هستم..خدا جونم روسیاهم ولی خدایی کن برامون❤️
خوشاید واقعا قلقکلش میاد 😆

خودارضایی نیست مگه😓

خدایا تو بچین..تو بچینی قشنگ تره🌺خدایا مثل همیشه اینبارم بهم ثابت کن به مو میرسه ولی پاره نمیشه           خدایا سپردم به خودت ...عاشق خدام...             خدا گفت:                                                                          چرا غمگینی و ناراحتی؟حتی اگرطناب طاقتت به باریک ترین نقطه هم رسید؛ نترس! من هستم..خدا جونم روسیاهم ولی خدایی کن برامون❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😑💔یکی از اشناهامون اینجوری بود البته ۲سالش بود بردن دکتر پزشک گفت یجور خودارضاییه حسع خوبی بشون دست میده انجام میدن

وگفت باید وختی رفت سراغه اینکار حواسشو پرت کنیو نزاری انجام بده اما ن با دعوا و تشر

همچی یا دورع یا دیرع...◇

فقط باید کاری کنین فراموش کنه

موقعی ک شروع میکنه صداش کنین باهم ی کاری انجام بدین توجهشو روی موضوع دیگه جلب کنین

اصلا حسین (ع)رنگ غمش فرق میکند                        به همه میگویم که تورا دوست دارم...شمایی را که از این حال زار من و ایمان بال پشه ای من اذیت میشوی و باز هم دعایم میکنی!
نمیدونم واقعا😐شاید سوزش ادراری چیزی داره

دلیلش هرچی هست اللن یاد گرفته و هی تکرار میکنه

شاید خارش داره

بچه هایی که خارش دارن اگه خوششون بیاد ادامه میدن ببر دکتر

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......

دخترمن وقتی کوچیک بود همین کارا میکرد بردمش دکتر ازمایش نوشت براش گفت از عفونت ادراری که قلقلکش میشه شاید دختر شما هم عفونت داشته باشه 

میشه لطف کنید برای شادی روح شوهرم صلوات بفرستی ممنون میشم😪😪
بین بچه ها عادیه ولی مدام بهش تذکر بده . بچه برادر منم ۳ سالشه این شکلیه . مامانش به محضی که ببینه ب ...

واقعا؟یتی ممکنه از سرش بیفته؟

دخترمن وقتی کوچیک بود همین کارا میکرد بردمش دکتر ازمایش نوشت براش گفت از عفونت ادراری که قلقلکش میشه ...

تعطیلات تموم شه میبرمس

دلیلش هرچی هست اللن یاد گرفته و هی تکرار میکنه

نباید میزاشتی تکرار کنه همون بار اول دوم که دیدی باید حواسشو به خوراکی یا تی وی پرت میکردی،حالام همین کارو کن.قبلش مطمعن شو عفونتی چیزی نداشته باشه و خارش وسوزش باعث اینکار شده باشه

۱براش تشویقی بذار

۲تاحدامکان سرشو گرم‌مثلا برنامه کودک بذار بگو ببین من کارامو کردم‌برام‌تعریف کن یا بهش ی نقاسی یاد بده بگو بکشهرچقدر شببهش بیسترباشه مثلا فلان خوراکیو خریدم برات 

کودک شما بسیار باهوشه و این حس یجور فهمیده ویا دیده رابطه شمارو 

و یااینکه از سربازی گردن اینکارو کرده و خوشش اومده 

وقت بیشتری براش بذارید حواستونو جمع کنید و سرشو تاجایی ک میتونید شلوغ کنید 

مراجع زیادی داریم مث کودک شما اما خب کنترل شرط عقله