2777
2789

دوقلوهام ۸ ماهه هستن بچه هام هم هشت ماهه بدنیا اومدن از زمان حاملگی تا الان ارزو ی خواب چند ساعتی دارم بدون دغدغه ۱۶ ماهه من نخوابیدم 

میش بگین چی شد دوقلو اوردین٫ ارثیه؟

من میگم آدم بايد يکيو داشته باشه وقتی نِگاش ميکنه تو دِلش بگه : خدايا مرسی که دارمش❤️🥰پشتِ دیوارِ دلم دخترکی آرام نشسته وبرای رسیدن به اهدافش تلاش میکند،برای شکستنش خودتان را خسته نکنید👸🏻❣️ عمیق ترین معنای زندگی منی.💕میم زندگیم💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مام ک یکی داریم اوضامون یکم بهتره فقط ب جاش ی بار زاییدی دو تا بچه داری خیالت راحته

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏

نگران نباش اسی این روزا هم میگذره منم بچه هام پشت سرهم بودن خیییییلی اذیت شدم الان که عکس بچگی هاشون رو نگا میکنم میگم چرا با دل سیر بغلشون نکردم مال تو هم بزرگ میشه میگی کاش بیشتر بوسشون میکردم راستی تواینستا یه خانمی هست سه قلو داره خیلی پرانرزیه حتما فالوش کن روحیه میگیری 3gholohaye_tork

تو را ای عشق جااانم صدا کردم ولیکن برتر از جانی
نگران نباش اسی این روزا هم میگذره منم بچه هام پشت سرهم بودن خیییییلی اذیت شدم الان که عکس بچگی هاشون ...

میشناسمش گونش، ولی خب اون شرایطش فرق داره من اعصاب بچه رو ندارم 

وقتی خودم همش تو خونه م چرا پرستار بگیرم مضافا اینکه میخواد واسه پرستار غذا درست کنی و زحمتم چند برا ...

عزیزم مگه پرستار فقط واسه وقتیه که خانوم شاغله؟؟؟!!!

شما دو قلو داری ظاهرا کمکی هم نداری،خب اینجوری از پا میفتی!

پرستار بگیر،دو سه روز در هفته بیاد لااق

هیچم زحمتت زیاد نمیشه،یکم بیشتر پیمونه و مواد می ریزی ولی میخوابی و استراحت میکنی.

اینجوری پیش بری دااااغون میشی و اعصاب برات نمیمونه و وقتی بزرگتر بشن و کلی بیشتر بهت نیاز داشته باشن،انرژی نداری 

از من گفتن

بزرگترین درد و رنج،درد و رنجِ تبدیل نشدن به جیزی است که توانایی اش را داشتیم