2777
2789
عنوان

خانمایی که ا یو دی دارن بیاین لطفا

126 بازدید | 14 پست

سلام  ایا ایو دی باعث بهم خوردن تاریخ پریود میشه من سی شهریور گذاشتم هنوز ده روز مونده به موعدم ولی در حد کم خون میاد ایا این پریود محسوب میشه

سلام توجه توجههههه 

ببخشید وقت دوستان رو میگیرم پسرم ۵ ماههم لرزش چشم داره تا باحال خیلی بردم پیش متخصص و گفتن از نظر خود چشم مشکلی نداره اما برای تعیین نمره چشم و احتمال ضعیفی اش باید هشت ماهگی ببرمش تا الان تحقیق کردم اکثرا گفتن با عینک و یا عمل تا حدودی قابل درمانه در برخی موارد 

اگر کسی در اقوام و دور و برش همچین مشکلی  داره میخوام بیاد و از دیده هاش بگه اینکه الان در چه حال اند عمل کردن یا اینکه با عینک مشکلش تا حدودی برطرف شده 

یا اینکه دچار نابینایی شده 

ممنون 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای یو دی باعث لک بینی میشه تا ماهها  و در موقع پریود ، پریودی رو زیاد میکنه تا ماهها  ...

اخه هنوز موعدم نشده ده روز مونده به تاریخ پریودیم

یعنی این پریوده یا لک بینی

سومین روز پریود میشی  دو روز اول لک هست بعدش شدید میشه

اخه ماه قبل ۲۱ پریود شدم اون موقع دستگاه نگذاشته بودم مگه نباید این ماه هم ۲۱ بشم الان خیلی زوده که واسه پریود شدنم

اخه ماه قبل ۲۱ پریود شدم اون موقع دستگاه نگذاشته بودم مگه نباید این ماه هم ۲۱ بشم الان خیلی زوده که ...

خب گفتم که لک بینی میاره . 

وسط ماه اخر ماه اول ماه 

و....

چیزای سنگین بلن کنی بازم لک بینی میاره و...

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(
ماهی یکبار ولی تاریخش منظم نیست یکماه اول ماه ماه بعد اخر ماه اینجوری

پس مال من الان فک کنم پریودباشه  عذر میخوام لکه بینی ا یو دی در حد خون قرمز رنگه ؟ یا قهوه ای مال من یه روز قهوه ای بود الان قشنگ قرمز شده

پس مال من الان فک کنم پریودباشه  عذر میخوام لکه بینی ا یو دی در حد خون قرمز رنگه ؟ یا قهوه ای م ...

لکه بینی نداشتم شایدمنم اولین باری که گذاشتم داشتم ولی یادم نیست سالها گدشته ولی بگذره دیگه نداری