2777
2789
عنوان

رشد زبانی پسر ۳ ساله م

245 بازدید | 21 پست

پسرم ۳ ساله ۴ ماهشه خوب نمیتونه جمله بندی کنه فقط کلمه میگه و جمله رو انگار طوطی وار حفظ میکنه و هدمند حرف نمیزنه و جواب مارو نمیده رشد زبانیش خیلی کنده 😔

نمیدونم چکار کنم از کرونام میترسم ببرمش دکتر و محیط های اینطوری😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماااااه؟

من تو اون سن گردن نگرفته بودم حتی

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜

فقط گفتار درمانی میتونه کمکتون کنه 

چرا ترس ماسک هست و رعایت هم میکنن خودشون

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
نگران نباش بعضی بچها اینجورین بچه منم فقط کلمه جمله هم دو‌سه کلمه ای میگه روان حرف نمیزنه جمله طولان ...

این فقط مثلا اب میخواد میگه آب و فقط با کلمه منظورشو میرسونه و هدفمند حتی آره یا نه نمیگه بهمون 

نه عزیزم ۳ سال و ۴ ماه

اهااا

عزیزم هنوز وقت هست شما میگی صحبت میکنه ولی روان نیس شعر باهاش کار کنید حفظ کنه

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜
خیلی نگرانشم نزدیک ۴ سال میشه دیگه 😔 پدرشم همش میگه بیخودی نگرانی و نیازی به دکتر بردن نیست تو این ...

منم نگرانش بودم.چون تایم زیادی برای حرف زدن باهاش نداشتیم ویه همبازی هم بچم نداشت یه ماه گذاشتم پیش مادرم .اونجا یکم بهتر شد .فکرکنم به خاطر اینه زیاد بابچه حرف نمیزنیم

منم نگرانش بودم.چون تایم زیادی برای حرف زدن باهاش نداشتیم ویه همبازی هم بچم نداشت یه ماه گذاشتم پیش ...

اره واقعا اینم تنهاس توی شهر غریبیم کرونام که اومد کمتر بردمش بیرون همبازی نداره و کارتون بیشتر وقتا دوس داره نگاه کنه من میدونم اینام علتشه 

این فقط مثلا اب میخواد میگه آب و فقط با کلمه منظورشو میرسونه و هدفمند حتی آره یا نه نمیگه بهمون  ...

شاید ارثی باشه مثلا ما خودمون کم حرفیم واروم بچم همینطور 

بنظر من نگرانی وجود نداره همینکه کلمه میگه خوبه کم کم راه میافته باهاش زیاد حرف بزن انشاالله دریت میشه

شُکر 
اره واقعا اینم تنهاس توی شهر غریبیم کرونام که اومد کمتر بردمش بیرون همبازی نداره و کارتون بیشتر وقتا ...

دقیقا .منم غریب بودم .همبازی نداشت .همش کارتون وگوشی و...وشاغل وخسته بودم منم و زیاد وقت برای حرف زدن نداشتم .بابام قشنگ باهاش حرف میزد وجمله بندی میکزد دیدم بهترشد .نگران نباش .باهاش بشین حرف بزن و بگو تکرار کنه حرفاتو