2777
2789

پست های این تاپیک رو خوندم حالم بد شد خانومه نوشته به شوهرم گفتم فلان مارک رو بخره نخریده و دروغ گفته بعد همه بهش توهین کردن که چقدر لوسی چقدر فلانی 

واقعا متاسفم 

اولا که اگه وضع مالی من و شما خوب نیست دلیل نمیشه بقیه هم وضع مالیشون خوب نباشه 

دوم اگا دغدغه من و شما نون و غذامونه دلیل نمیشه بقیه هم این دغدغه رو داشته باشن 

همه اینها به کنار این خانوم وسواس شدید فکری دارند برید تاپیکهاشون رو بخونید ینی اگه مسئله دقیق اون چیزی که میخواد اتفاق نیوفته اذیت میشن و اینو شوهرشونم میدونسته 

واقعا درک نمیکنم چجوری بعضیا اینقدر دلشون سیاههه چجوری اینقدر فکرشون محدود و بستست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان همه شما رو تایید میکنن همونایی ک دیشب ب اون میگفتن تو لوسی

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.

عزیزم خوب باید درمان بشن اگع وسواس دارن

نباید همچین تاپیکی بزنن و‌انتظار هم دردی داشته باشن

من خودمم مثل هموون خانوم هستم

و اگه کاری دقیق عین خواستم نباشه بهم میریزم

اما حداقل میدونم من مشکل دارم و طرف مقابلم مقصر نیست

من رو خودم دارم کار میکنم و بهترم

عزیزم خوب باید درمان بشن اگع وسواس دارن نباید همچین تاپیکی بزنن و‌انتظار هم دردی داشته باشن من خود ...

تاپیکهاشون رو بخونید کلی پول درمان دارو و قرص و امپول و پزشک کردن 

من کاری به اون خانوم ندارم دارم درباره سیاهی و تنگ نظر بودن ادمها حرف میزنم اینکه نمیتونن ببینن چون مثلا خودشون همچین چیزی براشون سختت برای یه نفر دیگه راحت باشه 

توام خیلی حقیر و بدبختی که دغدغت تاپیک دیشب یه بنده خدایه دیگست اونم فقط یه مشکل که خیلی جزئی

دغدغم تاپیک اوشون نیست سیاهی و تنگ نظری یه سری ادم که متاسفانه همین باعث میشه توی همون حدی که فکر میکنن بمونن و بالاتر نیان