2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

شما خریدید؟ یه بنده خوایی هم به من مارک هانوور  و لایف اسمایل پیشنهاد داد

نه عزیزم هنوز نخریدم....خودشون هانوور داشتن؟ هانوورو دیدم منتها هیچکی نداشته بدونم چطوریاس

سافینوکس هم دیدم بدنه ش محکم بود گفتن عایق داره من خیلی برام مهمه بدنه توستر داغ نشه....منتها تو دیجی کالا نداشتنش، اگه داشتنو تو‌نظراتش میدیدم که بیشتریا راضی ان همینو میخریدم

یجایی مارک اریکسون داشتن، هنوز نرفتم ببینم، احتمالا چینی باشه، ولی اونم هیچکی نداشته ک بدونم عملکردش چطوریاس، واقعا خرید کردن سخت شده، همه چیزم خیلی گرونه، میترسم پول بدمو راضی نباشم

خوبیه دیجی کالا بخش نظراتشه، مثلا میخواستم تولیپس بخرم نوشته بودن بدنه ش داغ میشه، منصرف شدم

نه عزیزم هنوز نخریدم....خودشون هانوور داشتن؟ هانوورو دیدم منتها هیچکی نداشته بدونم چطوریاس سافین ...

اره واقعاااا من اینقدر سرچ کردم و نظرات خوندم ک گیچ شدم یه مدت منصرف شدم

من خودم گزینه مدنظرم تولیپس بود عهه چه بد مطمئنید بدنش داغ میشه؟

اون بنده خدا نه نداشت ولی از اونایی که خیلی تحقیق کرده بود رسیده به هانوور و لایف اسمایل

اره واقعاااا من اینقدر سرچ کردم و نظرات خوندم ک گیچ شدم یه مدت منصرف شدم من خودم گزینه مدنظرم تولیپ ...

منم مثل شما....موندم چیکار کنم.....آره چند نفری نوشته بودن داغ میشه، هانوور ظاهرش خوبه ولی اونم نمیدونم چطوریاس 

2790
2778
2791
2779
2792