دختره رفیقمه مجرده خودم مجرد نیستم شهر ما زیاد بزرگ نیست تقریبا همه هم دیگرو می شناسن یه بار رفیقم رفته بود بازار همین پسره با دوستش بوده رفیقمو تو بازار دیده بوده برگشته نگاهش کرده بود در حد یه نگاه معمولی که چشم آدم به یکی اتفاقی می افته نه نگاش طولانی بوده بعد یه روز رفیقم رفته بوده بیرون همین پسره دیده بودش پسره با موتور بوده نزدیک به ده دقیقه همین دور و بر رفیقم دور زده می گفت حتی تا سر خیابون هم نمی رفت نصف خیابون می رفت دوباره بر می گشت همین جوری دور میزد پسره هم از این جور آدما نیست که الکی تو شهر می چرخند بیشتر وقتا سر کاره چند روز پیشم من و چندتا از دوستام یه جا ایستاده بودیم همین رفیقم هم بود با ما فاصله داشت با تلفن حرف میزد همین پسره تو خیابون رد شد تا سر خیابون رفت دوباره برگشت موقع رد شدن برگشت همون طرف خیابون که ما ایستاده بودیم و نگاه کرد ولی همون جا که من و دوستام بودیم و نگاه نکرد دقیقا اونجایی که رفیقم ایستاده بود رو نگاه کرد می گفت تو خیابون هم هر وقت می بینتش نگاهش می کنه حالا رفیقم می خواست نظر شما رو بدونه به نظرتون پسره منظوری داره یا نه کاراش عادیه؟
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.