2777
2789

دختره رفیقمه مجرده خودم مجرد نیستم شهر ما زیاد بزرگ نیست تقریبا همه هم دیگرو می شناسن یه بار رفیقم رفته بود بازار همین پسره با دوستش بوده رفیقمو تو بازار دیده بوده برگشته نگاهش کرده بود در حد یه نگاه معمولی که چشم آدم به یکی اتفاقی می افته نه نگاش طولانی بوده بعد یه روز رفیقم رفته بوده بیرون همین پسره دیده بودش پسره با موتور بوده نزدیک به ده دقیقه همین دور و بر رفیقم دور زده می گفت حتی تا سر خیابون هم نمی رفت نصف خیابون می رفت دوباره بر می گشت همین جوری دور می‌زد پسره هم از این جور آدما نیست که الکی تو شهر می چرخند بیشتر وقتا سر کاره چند روز پیشم من و چندتا از دوستام یه جا ایستاده بودیم همین رفیقم هم بود با ما فاصله داشت با تلفن حرف میزد همین پسره تو خیابون رد شد تا سر خیابون رفت دوباره برگشت موقع رد شدن برگشت همون طرف خیابون که ما ایستاده بودیم و نگاه کرد ولی همون جا که من و دوستام بودیم و نگاه نکرد دقیقا اونجایی که رفیقم ایستاده بود رو نگاه کرد می گفت تو خیابون هم هر وقت می بینتش نگاهش می کنه حالا رفیقم می خواست نظر شما رو بدونه به نظرتون پسره منظوری داره یا نه کاراش عادیه؟

خب تابلوه دوستت نظرش رو جلب کرده اما خب معلوم نیست هدفش چیه. بنظر بچه طور میخوره با این حرکاتش. ممکنه دخترای دیگه هم ببینه همین باشه. 

آخ یاد عشق های دوران طفولیتم افتادم 

کجایی جوانی که یادت بخیر

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب تابلوه دوستت نظرش رو جلب کرده اما خب معلوم نیست هدفش چیه. بنظر بچه طور میخوره با این حرکاتش. ممکن ...

پسره فکر کنم 23یا 24داشته باشه دقیقا نمی دونم رفیقم 20سالشه الان پسره رفته دقیقا بغل خونه خواهر رفیقم یه زمین خریده داره واسه خودش خونه می سازه

ممکنه هردختری یا دخترای خاص رو جلوشون خودنمایی کنه شایدمنظوری با دختره نداره دختره حساس شده

نمی دونم والا ولی رفتاراش واقعا ضایعس هر کسی ببینه با یکم دقت متوجه میشه که عادی رفتار نمی کنه