2777
2789
بهش آب بپاش قبل از اینکه بذاریش رو گاز شعله رو هم کم کن شعله پخش کنم بذار من به کف ماهیتابه هم آب ...

پس رازش اینه!!!

مرسی عزیزم

میشه کامل بگی چی کار میکنی

خمیرش رو زیرو رو هم میکنی که خوب هر دو سمتش بپزه؟

آردت زیاد بوده حتما

یه دونه تخم مرغ بزن بعد بهش نصف لیوان ماست(ترجیحا سون که سفت باشه) یه قاشق چای خوری نمک دوقاشق روغن بده هم بزن بعدش یه قاشق چای خوری بکینگ پود و یک و نیم لیوان آرد بزن خمیرت چسبنده هست ولی اصلا بهش آرد نزن دیگه کف تابه رو با دست چرب کن بعد دست که چربه خمیرو بردار پهنش کن تو تابه اینجوری به دستت نمیچسبه(لیوان که میگم دسته دار فرانسویه)

دیگه موادتو بریز بعد زیردیگی و دم کنی بذار ۴۰تا۴۵ دقیقه درست میشه

از این دَم و بازدَم بی ثمر....🥀💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه روغن نزدم ولی روی خمیرش سس زدم

حالا این سری اینطوری کن زیادم نزار بپزه همچی امادست دیگه فقط میریزی روی خمیر که پنیر آب شه شاید خوب شد

چندین نفر از این کاربری استفاده میکنن پس مچ نگیرید بعضی هاشونم از سمت مامانشون میان پس نگید تو این سایت چیکار میکنی ما خودمون روی فرزندمون نظارت داریم ممنون
باید روغن و سس گوجه فرنگی یا رب بمالی روی نون بعد با خمیر پیتزا درست کردی؟

نه با خمیر نون بربری

چون قبلا جایی دعوت شده بودم با خمیر بربری درست کرده بودن خیلی خوشمزه و ترد شده بود

چه جوری میشه؟ خمیرش خوب و نرم میشه؟

من والا از نونوایی خمیر میگیرم بعد کف تابه رو چرب میکنم روش هم سس میزنم و مواد و میریزم

باید شعلش کم باشه ک هم خمیرش پخته بشه و پنیراش اب بشه هم اینک نسوزه و سفت نشه

خمیر پیتزا اماده خیلی نازکه واس همین سفت میشه تو تابه ولی خمیر نونوایی یکم ضخیم تر میشه و خیلی زود سیر میشی

بهترین روشی که میشه پیتزا روی اجاق پخت اینه:

نون لواش رو نواری برش بزن بهش تخم مرغ اضافه کن یکم شیر یا آب با نمک و فلفل و آویشن.

ته ماهیتابه چرب کن این بریز روش یکم بمونه خودش بگیره بعد سس قرمز بزن بعد پنیر به مواد (سوسیس یا مرغ پخته)بعد فلفل دلمه و قارچی ک تفت دادی من بدون روغن تفت میدم بعدش پنیر درش بزار بپزه شعله ام کم..واقعا خوشمزه میشه.

این بهترین روش پخت روی اجاقه حتما امتحانش کن

نه با خمیر نون بربری چون قبلا جایی دعوت شده بودم با خمیر بربری درست کرده بودن خیلی خوشمزه و ترد شده ...

اها

قبل اینک بزاری روی گاز یکم اب سرد بپاش روی پیتزا

شنیدم این کار هم باعث میشه پنیر کشدار بشه هم شاید سفت نشه دیگ

پس رازش اینه!!! مرسی عزیزم میشه کامل بگی چی کار میکنی خمیرش رو زیرو رو هم میکنی که خوب هر دو سمتش ...

من از خمیر آماده استفاده می کنم از نون فانتزیا می گیرم

وقتی می خوای با قابلمه پیتزا بپزی همه چیش باید آماده باشه فقط تو قابلمه پنیرش آب بشه

اول به خمیر آب می پاشم بعد به خمیر آمادم سس یا رب می زنم. مواد از قبل پخته شده رو می ریزم با پنیر

گفتم که به ماهیتابه هم آب می پاشم😄

کاش دست دوستی هرگز نمیدادی به من/آرزوی وصل از بیم جدایی بهتر است

خمیر پیتزا آماده بگیرید همه چی هم از قبل پخته باشه درشم دم کنی بزارید یه شعله پخش کن بزارید بعد روش ...

وای آره دم کنی رو یادم رفته بود مرسی🙏

شعله پخش کن گذاشته بودم

از خمیر بربری استفاده کردم

وای آره دم کنی رو یادم رفته بود مرسی🙏 شعله پخش کن گذاشته بودم از خمیر بربری استفاده کردم

وای خمیر بربری من یه بار گذاشتم افتضاح شد تو ماهیتابه😄 انقد بد شده بود کلی با شوهرم خندیدیم هیچی بهتر از خمیر آماده نیست من هم خودم خمیر درست کردم هم خمیر فانتزی هم بربری گرفتم هیج کودوم اونجور که باید خوب نشد

همه ی انسان ها باهم برابرند،اما بعضی ها برابرترند