2777
2789

لایک

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روغن زدی تهش؟ مامانم قبل اینکه مواد رو بریزه روش یه مقدار هم سس قرمز می ریزه 

چندین نفر از این کاربری استفاده میکنن پس مچ نگیرید بعضی هاشونم از سمت مامانشون میان پس نگید تو این سایت چیکار میکنی ما خودمون روی فرزندمون نظارت داریم ممنون

پایه بزار تو قابلمه بزرگ 

ظرف پیتزاتو بزار تو قابلمه روی پایه

در قابلمه رو بزار و شعله هم کم 

فر دست ساز میشه 

۲۰۲۰ اولین عددیه که یکبار برای همیشه به همه ثابت کرد تو عدد رند واسه کسی نریـ.دن   

من با نون آماده پیتزا چندین بار درست کردم با شعله کم خوب شد که

فقط قلقش اینه که قارچ و فلفل دلمه اینا همه تو بقیه مواد تفت بدی و مثل فر نیست که خام بپاشی روش.

من چون فر ندارم اخیرا همش تو آون توستر میذارم عالی میشه

خمیر پیتزا آماده بگیرید همه چی هم از قبل پخته باشه درشم دم کنی بزارید یه شعله پخش کن بزارید بعد روش تابه رو بزارید اگه حس می کنید خمیر آماده خشکه یکم روش می تونید اب اسپری کنید

همه ی انسان ها باهم برابرند،اما بعضی ها برابرترند