2777
2789

سلام 

به کسی که امسال میخواد کنکور انسانی بده توصیه یا پیشنهادی دارید ؟ 

اگر کمک کنید ممنون میشم هرچیزی که فک میکند مهمه و باید برای کنکور انسانی و دروسش بدونم ممنون میشم بگید   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سعی کن حداقل حداااقل یکی دوتا تست (که از جوابش کااااااملا اطمینان داری) از ریاضی و زبان بزنی

چون اکثر بچه های انسانی این دوتا درس رو نمیزنن یا کم میزنن

درست جواب دادنت میتونه رتبتو خیلی بهتر از اونا کنه و غلط جواب دادنت هم میتونه کلی تاثیر بد داشته باشه رو رتبت.

هرررچی ک بلد نبودی نزن باور کن خیلی بهتره تا اشتباه بزنی چون نمره منفی داره کنکور.

از دروس تخصصی یا عمومی تست رو از اون درسایی ک تسلط بیشتری روش داری شروع کن

درس تو خوب بخون تست کار کن

تسلط تو همه درس ها داشته باش

یا ریاضی یا اقتصاد یکیشو باید درصد رو بالا بزنی

تو آزمون شرکت کن و خودتو بسنج برای هر درس

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 

روان و جامعه رو کاااااااااااااااملاااااااااااا مفهومی بخون بسسسییار عمیق بخون این دو تا درسو.

برای کنکورت سه تا درس رو که بهتر هستی انتخاب کن تا توی کنکور بالای ۹۰ بزنی اونهارو.

دینی آیه ها و ترجمه هاش رو خیلی بخون و تکرار کن.جاشون رو توی کتاب یادت باشه.

لغت های زبانو هر روز یه تعدادیشو‌ بخون که نجاتت میده روز کنکور.این کتاب های کمک درسی خودشون یه لغتنامه ی کوچیک میدن براش اونو بخونن.

فارسی تست زیاد بزن.

کلاس وازمونم میری؟  کتاب چی خریدی؟

کلاس کنکور نمیرم چون آبجیم چند سال پیش کنکور داد میگه اصلا بدرد نمیخوره کتاب کمک آموزشی کافیه 

از شنبه دارم با برنامه آزمون قلم چی پیش میرم ولی می‌خوام آزمون گزینه ۲ ثبت نام کنم ماه دیگ چون برنامه قلم چی بهتره مرور بیشتری داره ولی سطح سوالای گزینه ۲ مث کنکوره

کتاب هم نخریدم فعلا pdf دانلود کردم خیلی سبز و مشاوران خوبه بنظرم 

🌝✨

7سالی هس از کنکورم گذشته. 🤗یادش بخیر 

فقط میدونم دروس عمومی رو هرچقد خووووب بزنی تاثیر دارن روی امتیاز رتبه ات   . اگر استباه نکنم

فقط،یچیز مهم. روی یه تخته وایت برد (یا نه نه) روی یچیز که هرگز پاک نشه. رو کاغذ با ماژبک پر رنگ بنویس (حق ندارم گزینه ای که شک داشتم رو بزنم ) 

اینو بزن رو دبوار اتاقت و همیشع رو خودت کار کن که جلو خودتو بگیری و گزینه شک دار نزنی   کاری که من کردم 👍🏻

🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ🌻