2777
2789
اری😁من به بند حساسم جوش میزنم.وکس و اینا هم که پوست و شل میکنه.برای صورتم ژیلت استفاده میکنم.موهامم ...

وکس و موم بهتره ولی در کل روش خیلی خوب نیست هنوز برای اصلاح صورت

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر چی کاراییش بالا باشه ادم دوست داره

خیلی چیزا هستن کارایشان بالاستاااااا

No stope⚠️You can do it                                                  گه ر به ده ست من بوایه❣️هه ناسه شم❣️به ده می تو هه لده کیشا!❣️
بند گفتی چرا نمیکنی؟ . ی چند بار تمرین کنی برا سیبیلات راحته یاد میگیری من خودم هیچ وقت فکر نمیکردم ...

درد داره چطوری تحمل میکنی

افسردگی از جنس غم نیست،خشم است،خشمی علیه خود!خشمی که رو به درون چرخیده وحمله میکند.///شما روح ندارید! شما روح هستید، ک جسم دارید.👻 روانشناس🤓🧠
همش به کار میاد سادع نگذر از کنارش 

اها باشه چیزه کارایی دار خاستی بگو

No stope⚠️You can do it                                                  گه ر به ده ست من بوایه❣️هه ناسه شم❣️به ده می تو هه لده کیشا!❣️
وکس و موم بهتره ولی در کل روش خیلی خوب نیست هنوز برای اصلاح صورت

نه ژیلت بهتره.لایه برداری هم میکنه.بازیگرای معروف خارجی هم حتی اینکارو میکنن

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌