2777
2789
عنوان

بهترین اخلاق همسرتون چیه؟ 🤭

193 بازدید | 26 پست

پیرو تاپیک "رو مخ ترین اخلاق همسرتون چیه"

همش نمیشه که نیمه خالی لیوان رو دید ... نیمه پر لیوانو ببینید دوستان تا زندگی هاتون شیرین بشه... 

بهترین اخلاق همسر من اینه که خیلی مهربونه و دلرحمه. نمازخون هست. غیرتی هست. از همه مهم تر بچه نه نه هم نیس 😀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گوه خور همست😒

یه پون مثبته دیگه به بازیافت محیط زیست خدمت میکنه😒

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

وجود نداشتنش☺

تینا.م هستم، یه کوچولویی رو دارم بزرگ میکنم بنام بادوم🐩🐩🤠دانشجوی نی نی سایت از اون نسلی که پاش به دانشگاه باز نمیشه به لطف کرونا 🐥تهرانم ولی عازم رشت اگه کرونا بخواد🍻 

اینکه به فکر زندگیه. رفیق باز نیست.

ما را از “چوب خدا” ترساندندولی…به “بوسه خدا” امیدوارمان نکردنددر حالیکه خداوند کلامش را با “الرحمن و الرحیم” آغاز می کندبارش بوسه های “بی منت” خداوند را برایتان آرزومندم
خدا روشکر که اخلاق بدی ندارن. به پای هم پیر بشین بهترین اخلاق همسر

اعتماد ۱۰۰ درصد 

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود 

حرفایی که از سر عصبانیت میزنمو جدی نمیگیره

وقتی قهریم خودش میاد عذر خواهی میکنه حتی اگه تقصیر من باشه

به خانوادم احترام میذاره سعی میکنه بیشتر وقتشو با منو دخترمون بگذرونه 

چیزی جدا از ما نمیخوره اگه بیرون چیزی خورده باشه برای منو دخترمم میگیره

کلا مرد خوبیه

😐        🥴         🙄         😑                                  \|/        \|/         \|/         \|/                                  \  /       \   /        \  /         \ /            آدم وقتی تو نی نی سایته👆                                     اینام آدمن دیگه من چکار کنم سرو گردنشون از هم جدا افتاد

دست و دلبازه 

تاحالا نشده بگه ندارم 

باوجود اینکه درامدمون خوب نیست 

مهربونه 

اجتماعی 

بچه ننه نیست 

کاملا مستقل

اشپزیش عالیع

کار های خونه کمکم میکنه  (به خاطر این دو خصوصیت همیشه ممنون مادرشم) 

خیلی تمیزه 

خوش سر زبونه

به خانواده ام خیلی احترام میراره

قیافه اش متوسطه

خیلی زود کوتاه میاد 

وقتی من خسته و عصبانیم اصلا سر به سرم نمیزاره

و.......... 

ازدواجمون سنتی بود حتی اوایل کلی. با هم مشکل داشتیم اما الان خیلی دوسش دارم