2777
2789

كد رهگيري ميزنم تو گوگل فقط ميگه به استان مون رسيده تا جمعه ٩ مهر تاريخ زده ديگه هيچي ننوشته اعصابم خيلي خورده 

از ٢٦ شهريور تا الان ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هرچی بشه تو اونجا مینویسه ممکنه جوری شده باشه که مونده برو اداره پست بپرس شاید تو اداره پسته 

منم این اتفاق برام خیلی مونده بعد دیدم تو اداره پست شهرمون مونده کسی برام نیوورده

خارج از محدودهٔ ازدواج شما، هیچ عشق کاملی، انتظار شما را نمی کشد. پس از عشق و حسی که دارید لذت ببرید. 

منم شیرخشک سفارش دادم گیرکرده میزنم از ده مهررهیچی ننوشته بچه شیرنداره 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
منم شیرخشک سفارش دادم گیرکرده میزنم از ده مهررهیچی ننوشته بچه شیرنداره 

واااي عزيزم 

نميدونم واقعا چيكار ميكنن اداره پست خيلي بي مسوليت شده مخصوصا براي شهر قشم كه افتضاحن 

مثلا همسايع مون هم پستچي هست 

اداره پست اصلا جوابگو نيستن  اداره ي پست قشم واقعاااااااااا افتضاحن افتضااااااح كارمنداشون حقو ...

پس حتما باید بری استان واقعا متاسفم که جوابگو نیستن

حوصله پاسخ به چرندیاتتو ندارم با اون دل خجسته ات ، اما تو خوشحال باش که عقده ات رو خالی کردی ، خوشحالم که خوشحالی 😊😉
واااي عزيزم  نميدونم واقعا چيكار ميكنن اداره پست خيلي بي مسوليت شده مخصوصا براي شهر قشم كه افت ...

خاک بر سرا معلوم نیس چه غلطی میکنن یه بسته رو نمیتونن بموقه برسونن الان ۶روز شده نیومده فرداهم که تعطیله

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
منم بخدا شده ده روز بسته ام اومده اداره پست مونده 

آره اولای کرونا زنگ میزدن میگفتن بیا ببر نیروهای ما کرونا گرفتن 

خارج از محدودهٔ ازدواج شما، هیچ عشق کاملی، انتظار شما را نمی کشد. پس از عشق و حسی که دارید لذت ببرید. 
خاک بر سرا معلوم نیس چه غلطی میکنن یه بسته رو نمیتونن بموقه برسونن الان ۶روز شده نیومده فرداهم که تع ...

پست جز بی نظم ترین و بی مسئولیت ترین ادارات دولتی هست. منم پست پیشتاز داشتم حدودا پونزده روز شد تا به دستم رسیدم معذرت می خوام اگه با الاغ رفته بودم بسته ام رو از مبدا تحویل گرفته بودم زودتر میشد

پست جز بی نظم ترین و بی مسئولیت ترین ادارات دولتی هست. منم پست پیشتاز داشتم حدودا پونزده روز شد تا ب ...

من الان یه بستم از ۴مهر یکیم از۸مهر نرسیده شیر بچم مهمه مسخرن بخدا