2777
2789
عنوان

بهم گفت خیلی خودتو میگیری

| مشاهده متن کامل بحث + 2045 بازدید | 49 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این اقا فامیل دور و دوست معمولی منه بعد ازم خواست با دوستش باشم گفتم نه گفت چرا گفتم این کی باشه که ...

خیلی بچه ای خونوادت میدونن دوست معمولی داری بشین سردرس ومشقت ۱۷سال مامان بابات بزرگت نکردن که بری باپسرابپری 

خیلی بچه ای خونوادت میدونن دوست معمولی داری بشین سردرس ومشقت ۱۷سال مامان بابات بزرگت نکردن که بری با ...

درست میگی خودمم تصمیم گرفتم بچسبم ب درس و زندگیم🥺😂

درسته اشتباه کردم ولی این پسره ولم نمیکنه دم و دیقه یا هر جا میرم میبینمش میفته دنبالم یا یجور رفتار میکنه که ابروی منو ببره 

نمیدونم چیکار کنم🙁🚶🏻‍♀️

دخترا وقتی بی ارزش میشن که پسرا رو تحویل میگیرن و باهاشون دوست میشن وگرنه پسر درست و حسابی و چشم پاک ...

اشتباه من این بود که اول تحویلش گرفتم ولی اولاش خوب بود خیلیم باادب بود ولی الان هم حرف بد میزنه هم این کارارو میکنه اگه بهش چیزیم بگم میگه خودتو میگیری و بالا بالا میپری و اینا  ...

دوستشم ک دست از سرم بر نمیدارع😑 

خدایا چرا میفهمم مسائل زندگی رو   

با افتخار طرفدار شر اعظم(ش.ن)😎🌹🦅حامی حیوانات🐶❤️متنفر از کسایی که ادعای دین داری دارن و ریا میکنن😏✋🏻ریپلی جر و دعوایی بزنی بدجور ضایع میشی پس شاخ نشو😂شیرازی اصییییل😻
درست میگی خودمم تصمیم گرفتم بچسبم ب درس و زندگیم🥺😂 درسته اشتباه کردم ولی این پسره ولم نمیکنه دم و ...

با هیچ کدومشون دوست نشو نجابت داشته باش زشته بخدا اونم فامیل همه جا پخش میکنه با تو دوست بوده جوابشو نده 

مرا در دل نوای صد ترانه است امیدم پر زشعری عاشقانه است 
اشتباه من این بود که اول تحویلش گرفتم ولی اولاش خوب بود خیلیم باادب بود ولی الان هم حرف بد میزنه هم ...

خود دوستش تا حالا پشنهاد دوستی داده بهت؟

گر قیامت قصه باشد من کجا بینم تورا؟