2777
2789
عنوان

بچه‌ها واکسن بزنم یا نزنم

308 بازدید | 30 پست

بچه‌ها از اول تابستان همش سرفه خشک و عطسه دارم آبریزش بینی دارم الان واکسن بزنم یا نزنم؟هزینه تست کرونا هم نداریم که بدم نتمم ساعتی میگیرم میام اینجا بگین چیکار کنم 😭

تاپیک زدم قبلی گفتم کجا تست کرونا رایگان میگیرن هیچ کس نمیاد تاپیک من

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام 💚 سادات طباطبایی ام 💚💚 روزه استیجاری و ختم چله 💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو مرکز بهداشت محلتون بگو برات بنویسن اول تابستون تاالان ۳ماه شده میتونی بزنی

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

بهداشت رایگان تست میگیره. 

بری بهسون میگی علایم داری تست میگیرن. 

من چند روزه پیش تست دادم، جوابشو برام پیامک کردن. 

عروس خانوما با قوم شوهر مهربون باشین✋😂. خواهر شوهرا با عروس هاتون دوست باشین☺️ این دنیا دو روزه، گذشت کن تا خدا هم ازت بگذره. جاری های محترممممم انقد حسودی همو نکنید😆دیگه چیزی به ذهنم نرسید تا نصیحتی دوباره به درود🌹
برو مرکز بهداشت محلتون بگو برات بنویسن اول تابستون تاالان ۳ماه شده میتونی بزنی

آخه هنوزم سرفه خشک و عطسه دارم

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام 💚 سادات طباطبایی ام 💚💚 روزه استیجاری و ختم چله 💚

تست کرونا در مراکز بهداشت رایگانه فقط ۵۰ تومن باید پول کیت بدید

از من هیچی نگرفتن. 

عروس خانوما با قوم شوهر مهربون باشین✋😂. خواهر شوهرا با عروس هاتون دوست باشین☺️ این دنیا دو روزه، گذشت کن تا خدا هم ازت بگذره. جاری های محترممممم انقد حسودی همو نکنید😆دیگه چیزی به ذهنم نرسید تا نصیحتی دوباره به درود🌹
آخه هنوزم سرفه خشک و عطسه دارم

منم سرفه خشک دارم نمیدونم چمه چن ماه

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
منم سرفه خشک دارم نمیدونم چمه چن ماه

آره عزیزم منم همش سرفه خشک دارم خیلی میترسم