2777
2789
عنوان

اونایی که کرونا گرفتن

50 بازدید | 9 پست

سلام کسایی ‌که کرونا گرفتن چند روز طول کشید تا کم کم بهتر بشن؟

و اینکه الان ما ۴ نفریم تو خونه کرونا گرفتیم همه پیش همدیگه ایم ، این خوب شدنمون رو عقب نمیندازه؟

میدونم که میشه 🌱من دلم روشنه🤍...                                                                                                   ( خداروشکر شد🥹😍🌱🤍) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی داره من خودم ۴۴ روز گذشته هنوز خوب خوب نشدم .شوهرم سر ۲۱ روز خوب شد

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
من ک سر دوهفته خوبه خوب شدم . یک هفته اول سخت بود برام. 

علائمتون چی بود؟دلتا گربتین

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶

هو الشافی

برو داخل این کانال یا شربت مدبر بخر یا خودت درست کن

https://t.me/A_ostadtaleghani

شربت آلرگارد هم خوبه از داروخانه میتونی تهیه کنی....

کاربر مرد هستم         اگر دین ندارید آزاده باشید...
علائمتون چی بود؟دلتا گربتین

اولش با سردرد و چشم درد .بدن درد شدید. تب. دو روز بعدش شد سرفه های خلط دار. بعد بویایی چشاییم رفت کلا. روز چهارم پنجم معده درد شدید تهوع دل پیچه. بی اشتهایی. تعریق زیاااد . از هفته دوم تمام علائم رفت و هروز بهتر میشدم شکر خدا. الانم بعد از یکماه بویاییم کامل برگشته.

اولش با سردرد و چشم درد .بدن درد شدید. تب. دو روز بعدش شد سرفه های خلط دار. بعد بویایی چشاییم رفت کل ...

خداروشکر از بندگان خوب خدا هستی😁که کامل خوب شدی ..

اکثرا یکی دوتا عوارض میمونه باهاشون

خداروشکر از بندگان خوب خدا هستی😁که کامل خوب شدی .. اکثرا یکی دوتا عوارض میمونه باهاشون

الان فقط تپش قلب باهام مونده. موقع فعالیت قلبم بشدت میتپه انگار تکونم میده . ولی باز خداروشکر ازون علائم راحت شدم زجرآور بود 

الان فقط تپش قلب باهام مونده. موقع فعالیت قلبم بشدت میتپه انگار تکونم میده . ولی باز خداروشکر ازون ع ...

اون طبیعیه به مرور خوب میشه...