ببینید تو طب سنتی دستورات تغذیه ای داریم که بر اساس اون افراد غذا رو استفاده میکنند
مثلا خورش گردو که گرم هستش رو همراه با آلو و اینها استفاده میکنند که بعنوان مصلح از گرمیش کاسته بشه و متعادل تا گرم مزاجها هم بتونند استفاده کنند.
شما صبحها ارده با شیره استفاده کنید
شیر و همراه عسل
و کره محلی و عسل
یعنی شما که طبع بدنتون سرده غذاهای طبع سرد کمتر استفاده کنید و یا با مصلحات .
البته نه اینکه زیاده روی کنید در گرمیجات ،چون باز هم ضرر داره چون بعضی عضو ها مثل قلب و کبد طبعشون گرم هستش و موجب مریض شدن اونها میشه
سعی کنید صبحانه تا 9 صبح و شام رو دوسه ساعت بخواب استفاده کنید.ناهار نداریم وبجای اون میوه جات و یا در ابتدا غذای سبک جایگزین کنید.
نکته دیگر که استفاده از روغن مناسبه .روغن زیتون برای روی غذا و کنجد برا سرخ کردنی خوبه و....
البته زیاد ه مطالب
بهتره دوره های معتبر طب سنتی شرکت کنید....
و فراموشیتون ادامه پیدا کرد به پزشک سنتی مراجعه کنید....