2777
2789
عنوان

بوی بد بدنم زندگیمو بهم ریخته😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1176 بازدید | 76 پست
ببخشید برای مزاج بلغمی چیا ضرر هست؟؟ من ی تست مزاج شناسی زدم تو گوگل گفت مزاجت بلغمی میشه یکم توضیح ...

مزاج بلغمی یعنی سرد وتر

معمولا افرادی هستند که زود سرما میخورند و مریض میشند

پاییز و زمستان برا شون سخته

مستعد چاقی 

دلواپس سریع در بعضی مسائل مثل اینکه بچه دیر بیاد از مدرسه هزار جا فکرشون میره از بیمارستان و....

و...

کاربر مرد هستم         اگر دین ندارید آزاده باشید...
مزاج بلغمی یعنی سرد وتر معمولا افرادی هستند که زود سرما میخورند و مریض میشند پاییز و زمستان برا شو ...

اره دقیقا اینجوریم .

میشه بگین چیا بخورم ؟ حافظمم یخورده ضعیف شده یادم نمیره ها ولی مثلا بعضی اتفاقارو نمیدونم ک دیروز انجام دادم یا پریروز البته بعضیاشونو مثل خوندن مطالب و..

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره دقیقا اینجوریم . میشه بگین چیا بخورم ؟ حافظمم یخورده ضعیف شده یادم نمیره ها ولی مثلا بعضی اتفاق ...

ببینید تو طب سنتی دستورات  تغذیه ای داریم  که بر اساس اون افراد غذا  رو استفاده میکنند 

مثلا خورش گردو که گرم هستش رو همراه با آلو و اینها استفاده میکنند که  بعنوان مصلح از گرمیش کاسته بشه و متعادل تا گرم مزاجها هم بتونند استفاده کنند.

شما صبحها ارده  با شیره استفاده کنید

شیر و همراه عسل 

و کره محلی و عسل

یعنی شما که طبع بدنتون سرده غذاهای طبع سرد کمتر استفاده کنید و یا با مصلحات .

البته نه اینکه زیاده روی کنید در گرمیجات ،چون باز هم ضرر داره چون بعضی عضو ها مثل قلب و کبد طبعشون گرم هستش و موجب مریض شدن اونها میشه

سعی کنید صبحانه تا 9 صبح و شام رو دوسه ساعت بخواب استفاده کنید.ناهار نداریم وبجای اون میوه جات و یا در ابتدا غذای سبک جایگزین کنید.

نکته دیگر که استفاده از روغن مناسبه .روغن زیتون برای روی غذا و کنجد برا سرخ کردنی خوبه و....

البته  زیاد ه مطالب

بهتره دوره های معتبر طب سنتی شرکت کنید....

و فراموشیتون ادامه پیدا کرد به پزشک سنتی مراجعه کنید....

نه بابا گربه شور میکنند 

چه ربطی داره؟چرا قضاوت بیجا میکنید؟

کاش خودت تجربش کنی تا بفهمی چی به چیه

نگو غریبه غمت را چرا نمیفهمد؟که حال و روز تورا آشنا نمیفهمد...!
ببینید تو طب سنتی دستورات  تغذیه ای داریم  که بر اساس اون افراد غذا  رو استفاده میکنن ...

خیلی ممنونم ازتون لطف کردین 

شما میشناسین طب سنتی خوب تو تهران؟ یکی دکتر حکیم خیراندیش هست ک وقت گرفتن ازش مکافاته دیگه من نمیشناسم خیلی خوب باشه . اگه شما میشناسین بهم معرفی کنید بی زحمت

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
خیلی ممنونم ازتون لطف کردین  شما میشناسین طب سنتی خوب تو تهران؟ یکی دکتر حکیم خیراندیش هست ک و ...

خواهش میکنم

دکتر افراسیابیان که ایشانم دو سه ماه احتمال داره طول بکشه،

دکتر کرد افشاری ایشان کمتر معطلی داره 

و...

دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله ،سامانه ش برید ببینید دوره طب سنتی نداره.

خواهش میکنم دکتر افراسیابیان که ایشانم دو سه ماه احتمال داره طول بکشه، دکتر کرد افشاری ایشان کمتر ...

اسم کوچیک افراسیابیان چیه ؟ 

ممنونم ازتون

اسم کوچیک افراسیابیان چیه ؟  ممنونم ازتون

کاری نکردیم...

حمید الله 

بزنید تو نت سوابق و تحصیلات و آدرس همه رو میاره

تهران،کارگر شمالی بود بنظرم

مربوط به داخل بدنته

ادویه رو کلا حذف کن

بدنت رو پاکسازی کن با داروهای گیاهی

اگه ترسیدي خودتو بغل کن هیشکی امن نیس!                         میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین🥀🖤.                 اگه فرستادی بگو منم برات صلوات بفرستم🙏

پماد زینک اکساید ب زیر بغلت بزن اصلا بوی عرق نمیگیری

اگه ترسیدي خودتو بغل کن هیشکی امن نیس!                         میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین🥀🖤.                 اگه فرستادی بگو منم برات صلوات بفرستم🙏
کاری نکردیم... حمید الله  بزنید تو نت سوابق و تحصیلات و آدرس همه رو میاره تهران،کارگر شمالی ...

خیلی ممنون زنده باشین. چشم

سلام شما مشکلتون حل شد؟؟ پسر منم همین مشکلو داره اصلا نمیشه سمتش رفت ...تازه از حمام میاد بیرون انگار اصلا حموم نبوده....ب نظافت و تمیزی خودشم میرسه....

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم