2777
2789
عنوان

بوی بد بدنم زندگیمو بهم ریخته😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1176 بازدید | 76 پست
آیا بدنتون بوی بد میدهد؟ مشکلی نیست با .... مشکلتون حل میشود . 

با چی؟ 

دخترنازنینم ، عشق مادر ، چرا نیومده پرکشیدی 😭 چرا رفتی ؟ بخدا قول داده بودم برات بهترین مادر باشم 😭 چرا ۳ماه قبل امدنت رفتی برات لباس گرفته بودم 😭 فرشته کوچولوی من گفتن شبیه من بودی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭هیچوقت داغ از دست دادنت رو فراموش نمیکنم....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فست فود 

غذاهای چرب 

غذای پر ادویه 

سیر و پیاز 

نخور 

به جاش میوه و سبزیجات بخور 

اگه اضافه وزن داری  لاغر کن 

اکثر افراد چاق بوی عرق تندی دارن 

شازده کوچولو گفت: به نظر میرسه آدم چیزای زیادی برای خوشبخت بودن لازم داره......گفتم:نه اینطور نیست. خوشبختی از بودن میاد نه از داشتن؛ از تقدیر و قدردانی بابت هرآنچه الان داری؛نه از عجله برای بدست آوردن چیزایی که نداری. آسون ترین و مستقیم ترین راهِ خوشبختی،خوشحال کردن آدمهایی هست که در اطرافمون هستن.   عشق رو باید با عشق ورزیدن یاد گرفت. همه ی ما توانایی عشق ورزیدن داریم، حتی با یه لبخند،چون این کار به همون اندازه به خود ما انرژی میده که به کسی که بهش لبخند زدیم  

عزیزم ببخشید بعضی ها عرق هاشون اسیدی هست و ژنتیکیه  ولی چیزی نیست که بی درمان باشه کارت سخت تره 

بادی دقیق رعایت کنی و تنبلی نکنی !

1- حمام برو روزانه و قشنگ با شامپو بدن خوشبو بشور و لیف توری های 

2- هفته ای یبار سفید آب بزن قشنگ پلینگ کنی

3-لباس زیرت فقط نخی و پنبه باشه و هر روز و روزی دو بار عوض کن 

4- لباس رو هم پلاستیک و این جنسی اصلا نپوش 

5- دیو دورانت نیوا 48 ساعته feresh آبی رنگ بزن جاهای مرکز عرق 

6-بادی اسپلش خوشبو بخر بعد حمام بزن به بدن 

7- لباس ها را با نرم کننده بشور بوی خوب بگیره 

8- غذاهای بودار و تند و ادویه هم کم بخور 

9- اگر چاقی لاغر کن عرقت کم بشه 

توت فرنگی و به و گلاب جزء خوراک هر روزه ات باشه 

به فصل شون می تونی هر روز مصرف کنی یا مثلا دمنوش شون و تو غیر فصل استفاده کنی . 

یه روز دم نوش به 

یه روز دم نوش گل محمدی 

یه روز دمنوش توت  فرنگی 

تازه شو هم به صورت میوه میشه استفاده کرد

دیگه کسی که هر روز دوش میگیره گربه شور میکنه؟ اون انقدر تو عذابه که هر روز دوش میگیره دیگه نمیشه که ...

همکار داشتیم هر روز حموم میرفت موهای چرب لباس قبلی و لباس زیر بوی ماشین لباس شویی مونده به خدا از بس در عذاب بودیم  دوران پریودی کل واحد بوی ماهی مرده میداد اینها  خودشون بویای ضعیفی دارند احتمالا

من سه سال میزنم مامانمم همینطور چیزی نشد 

انشاا.. که در آینده هم نشه

ولی یکی مثل من که غدد زیر بغلش حساسه ولی درجریان نیست بزنه و دچار ورمو تحریک اون غدد بشه چی؟ نباید چیزی که همه دنیا میگن مضره رو بی تحقیق به بقیه پیشنهاد بدیم