2821
2789
عنوان

تو محل کار همسرم....

119 بازدید | 4 پست

تو محل کار همسرم میخوان براش تولد بگیرن دوتا خانم لوس هستن که این مسخره بازیا رو راه انداختن توی محل کار 

دیشب ذوق زده داشت تعریف میکرد و خوشحال شده بود

ولی من حس بدی دارم اخه گرا باید تو محل کار انقدر باهاش صمیمی شن که براش تولد بگیرن؟

نمیتونمم همش محدودش کنم میترسم بعدها بهم نگه

به نظرتون الکی حساس شدم؟

این من، من نیست🙃

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم عادیه من که خانم هستم هم هدیه هم کیک برام میگیرن همکارامم فقط اقا هستن همسرم ناراحت نمیشه چون شناخت روی من و همکارام داره دلیلی نمیبینه حساس باشه خوب به هرحال اینم در سال ی بار اتفاق میوفته بد نیس و ضمننا چون براش تولد یا هدیه میگیرن نشون دهنده صمیمیتشون نیس گلم یجور لطف و جو خشک رسمی شرکت رو عوض کردن هس بعدش همه برمیکردیم سرکار ایناهم ی خاطره اس دیگه البته من همسرم تو شرکت قبلا کار میکرد از اینکارا نمیکردن ولی چون میشناسمش ایرادی نمیگرفتم ولی خودش خوشش نمیومد همکار خانم اینا براش کیک بخرن کلا تیپ شخصیتیش اینطوریه ولی من مانعش نمیکردم شمام سخت نگیر