2777
2789
عنوان

چ حس خوبیه😍😍😍

240 بازدید | 28 پست

وقتی کل شب رو سردرد کشیدی و نتونستی بخوابی، صبح که برات مسکن تهیه کردن و مسکن رو خوردی و یواش یواش سردردت فروکش کنه😍😍😍😍

اگه ترسیدي خودتو بغل کن هیشکی امن نیس!                         میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین🥀🖤.                 اگه فرستادی بگو منم برات صلوات بفرستم🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حس های بهتری هم هس مثلا نون داغ بیارن با املت 🤧

هی تو پرَنسِس بابا !!اگه بابات پسوُردِ گوشیتو پیدا کنه که میشی مرحومه مغفورِ بابا                               ساقه طلایی کی شد ۱۰ هزار تومن؟ تو این مملکت خفه هم نمیشه شد دیگه  
حس های بهتری هم هس مثلا نون داغ بیارن با املت 🤧

وقتی کلی درد کشیدی و یهویی دردت فروکش کنه خیلی حس خوبیه 

اگه ترسیدي خودتو بغل کن هیشکی امن نیس!                         میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین🥀🖤.                 اگه فرستادی بگو منم برات صلوات بفرستم🙏
دیشب تا صبح مامانم از سردرد نخوابید منم نتونستم بخوابم.الانم از بس شدید شده بود سردردش با داییم رفت ...

آخی عزیززززم،، انشالله خوب بشن، قرص مسکن اثر نداشته رو سر دردشون؟؟ 

من بی صدا تاپیک رو ترک میکنم...😐🚶‍♀️

وقتی خدای نکرده حالت بد باشه درد داشته باشی و یهو حس کنی داری خوب میشی خیلی حس خوبیه خو🥺

وقتی کلی درد کشیدی و یهویی دردت فروکش کنه خیلی حس خوبیه 

اهوم ولی من املت با نون داغ میخوام

هی تو پرَنسِس بابا !!اگه بابات پسوُردِ گوشیتو پیدا کنه که میشی مرحومه مغفورِ بابا                               ساقه طلایی کی شد ۱۰ هزار تومن؟ تو این مملکت خفه هم نمیشه شد دیگه  
اینجور وقتا بیشتر قدر سلامتیمونو میدونیم 

دقیقا، و همینطور واسه سلامتی خدارو شکر میکنیم❤️

من دیشب ‌شوهرم مریض بود کل شب اورژانس بود وقتی اوردنش کلی خداروشکر کرد و فهمیدم خیلی از نعمت هایی ک داریم و قدر نمیدونیم

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه