2777
2789
عنوان

انسدادبینی

117 بازدید | 4 پست

خانمها خدا براتون خوش بخاد اگر ممکنه کمکم کنید از نگرانی دربیام پسر۲ ساله م نمیدونم چی شده دو هفته ست فقط از دهان نفس میکشه کارم شده گریه وخیلی ناراحتم شاید ۶ تا دکتر بردم انواع درمانها عکس از گلوو صورت و سینوسها هیچ دکتری نفهمیده چشه بچه م داره ازدست میره هیچی نمتونه بخوره یه چیزی مانع اما دکتر نمیبینن اگر تجربه ای دارید یا شنیدید لطفا بهم کمک کنید شرایط بدی دارم خودمم کلیه م عفونت کرده باید بستری بشم دعامون کنید😭😢😢😢

فارس. وراوی...❤❤❤
بخور خوبه

ممنون از شما دستگاهش امشب خریدم نمیدونم کجا بذارم پسرم اختلالخواب داره تا صبح کل اتاق یا قلت میزنه یا راه میره کجا بذارم خوابم ببره نسوزه کلا خونمون شبیه حسینه و مسجد شده هیچی تو سالن نیست همه را جمع کردم مثلا تو خوتب میرفت رو مبل تو خواب پرت میشد پایین خلاصه خیلی دعاش کنید😔

فارس. وراوی...❤❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببرش پیش یه دکتر خوب، الکی خود درمانی نکن یا برا حرف این و اون دارو مصرف نکن
من یه دکتر خوب میشناسم که آدرس و شماره تماسشو میذارم
دکتر رزیتا جعفری
شماره تماس : 09919475341
آدرس : چهار راه فرمانیه، جنب ورزشگاه فرمانیه، ساختمان پزشکان 241، طبقه 4، واحد 14