2777
2789

وقتی  نت گوشیم هم باز نیس یکم داغ میشه دلیلش چیه؟

اگه کسی از ظاهرت تعریف کنه خیلی خوبه ولی اگه کسی از خنده هات از شخصیتت از خوش قلبیت تعریف کنه تازه میفهمی تعریف کردن چه کیفی داره💎😇
چند ساله داریش؟

دوساله

اگه کسی از ظاهرت تعریف کنه خیلی خوبه ولی اگه کسی از خنده هات از شخصیتت از خوش قلبیت تعریف کنه تازه میفهمی تعریف کردن چه کیفی داره💎😇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عادیه ولی موقع خاموشی نت یکم عجیبه واسم

زیاد بهش فشار نیار همیشه شارژشو بین ۴۰تا ۸۰ نگه دار و تو شارژ باهاش کار نکن

ببر به کسایی ک تو کار گوشین نشون بده بگو با نت خاموشم داغ میکنه

۱۱۲۲۸…تو مث رقص گل سرخی رو بااااد🌹…من مث خارم رو ساقه هه اونم زیاد زیاد🥀…دو روز با من بگردی ببین…رنگیش میکنم در و دیوارتو😃…نگو نه که اصن نمیشه پیش من نباشی🫂…میشه کم نباشی میشه مث قبلنا شی…نگو که اصن دلم میخاد بی تو برم بمیرم💃🏻…من عاشق اینم که تا صب پیشت بشینم🤍…دیر اومدی زود نخا برو🚶🏻…بعد عمری عزیز گیر آوردیم تنها تورو🫂…با ژینا1400/8/27 در مغازشون🍫با سمانه و سارا1400/11/15 در مغازشون❤️با سمانه و سارا1401/1/10 در مغازشون...با ماهی در خونشون 1401/1/18... با نیکیا تو نوبهار 1401/1/25...12-13 مرداد در کافه استارباکس
قدیمی شده دیگه

اخه به ربطی به قدیمی شدنش نداره 

این ک داغ میکنه عادیه ولی وقتی ک نتت خاموشه رو فک نکنم ببر نشون بده

بعد اینکه ی سوال بچه ها من۱۲دارم وقتی میزنمش ب شارژ خیلیی داغ میکنه علتش چی میتونه باشه؟عادیه؟؟؟؟

آدَم دوس داره جهانُ ول کنه تورو نگاهت کنع…❤️تتلیتی:)
این ک داغ میکنه عادیه ولی وقتی ک نتت خاموشه رو فک نکنم ببر نشون بده بعد اینکه ی سوال بچه ها من ...

منم ۱۲ دارم ولی اینجوری نمیشه ولی وقتی تو شارژ استفاده میکنم داغ میکنه

منم ۱۲ دارم ولی اینجوری نمیشه ولی وقتی تو شارژ استفاده میکنم داغ میکنه

ایفون وقتی تو شارژه اصصصصلن نباید باهاش کار کنی

۱۱۲۲۸…تو مث رقص گل سرخی رو بااااد🌹…من مث خارم رو ساقه هه اونم زیاد زیاد🥀…دو روز با من بگردی ببین…رنگیش میکنم در و دیوارتو😃…نگو نه که اصن نمیشه پیش من نباشی🫂…میشه کم نباشی میشه مث قبلنا شی…نگو که اصن دلم میخاد بی تو برم بمیرم💃🏻…من عاشق اینم که تا صب پیشت بشینم🤍…دیر اومدی زود نخا برو🚶🏻…بعد عمری عزیز گیر آوردیم تنها تورو🫂…با ژینا1400/8/27 در مغازشون🍫با سمانه و سارا1400/11/15 در مغازشون❤️با سمانه و سارا1401/1/10 در مغازشون...با ماهی در خونشون 1401/1/18... با نیکیا تو نوبهار 1401/1/25...12-13 مرداد در کافه استارباکس