2777
2789
عنوان

قبولی کنکور سن بالا

| مشاهده متن کامل بحث + 672 بازدید | 60 پست
داری ایدیشو؟

ن متاسفانه یادم نیست

۱۱۲۲۸…تو مث رقص گل سرخی رو بااااد🌹…من مث خارم رو ساقه هه اونم زیاد زیاد🥀…دو روز با من بگردی ببین…رنگیش میکنم در و دیوارتو😃…نگو نه که اصن نمیشه پیش من نباشی🫂…میشه کم نباشی میشه مث قبلنا شی…نگو که اصن دلم میخاد بی تو برم بمیرم💃🏻…من عاشق اینم که تا صب پیشت بشینم🤍…دیر اومدی زود نخا برو🚶🏻…بعد عمری عزیز گیر آوردیم تنها تورو🫂…با ژینا1400/8/27 در مغازشون🍫با سمانه و سارا1400/11/15 در مغازشون❤️با سمانه و سارا1401/1/10 در مغازشون...با ماهی در خونشون 1401/1/18... با نیکیا تو نوبهار 1401/1/25...12-13 مرداد در کافه استارباکس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم اگه برنامه ریزی بلدی میشه به منم یاد بدی؟؟؟

من یسری چیزا بلدم اگ میخای درخاست بده بهت بگم

۱۱۲۲۸…تو مث رقص گل سرخی رو بااااد🌹…من مث خارم رو ساقه هه اونم زیاد زیاد🥀…دو روز با من بگردی ببین…رنگیش میکنم در و دیوارتو😃…نگو نه که اصن نمیشه پیش من نباشی🫂…میشه کم نباشی میشه مث قبلنا شی…نگو که اصن دلم میخاد بی تو برم بمیرم💃🏻…من عاشق اینم که تا صب پیشت بشینم🤍…دیر اومدی زود نخا برو🚶🏻…بعد عمری عزیز گیر آوردیم تنها تورو🫂…با ژینا1400/8/27 در مغازشون🍫با سمانه و سارا1400/11/15 در مغازشون❤️با سمانه و سارا1401/1/10 در مغازشون...با ماهی در خونشون 1401/1/18... با نیکیا تو نوبهار 1401/1/25...12-13 مرداد در کافه استارباکس

اسی درخاست بده یسری چیزارو بت بگم

اول درس های دهم تموم میکنی بعد میری برای درس های یازدهم ؟؟؟بعد از تمام یازدهم, دوازهم بخونی؟؟؟

ببین راهبری قلمچی رو دانلود کن

بعدش نوشته چی بخونی برای هر ازمون

قلمچی گرونه ولی بهترینه

من نمیتونم ازمون هاشو بدم بعدازظهر یا فرداش تو سایت میزاره دانلود کن برای خودت تستاشو بزن با برنامش سعی کن پیش بری

Setars can't shine without dankess
وااای ممنون😍

خاهش گل❤️

ببین راهبری قلمچی رو دانلود کن بعدش نوشته چی بخونی برای هر ازمون قلمچی گرونه ولی بهترینه من نمیتو ...

ممنون گلم موفق باشی

نمانده در دلم دگر توان دوری                                           ❤️🥺محمدم🥺❤️
من نمیتونم متاسفانه ازمون هارو شرکت کنم🥺🥺🥺 باشه گلی 😍 اما ساعت زیادی فردا نمیتونم چون جای هستم

منم نمیتونم شرکت کنم کلاسی هم نمیرم منبعم هم کتاب درسیه که گوگل دان کردم

نگران نباش به هم کمک میکنیم

منم نمیتونم شرکت کنم کلاسی هم نمیرم منبعم هم کتاب درسیه که گوگل دان کردم نگران نباش به هم کمک میکنی ...

ممنون گلم 🥺😍🙏🏻

نمانده در دلم دگر توان دوری                                           ❤️🥺محمدم🥺❤️
یه خانمیه‌ دانشجوی پزشکیه، برنامشم خوبه خدایی، اما واقعا دوست دارم یکیم تو سن خودم بهم بگه میتونم مو ...

ببین دو سال دور باشی یا ده سال فرقی نمیکنه دوری تنبلت میکنه

ببین دو سال دور باشی یا ده سال فرقی نمیکنه دوری تنبلت میکنه

گلم بهت در خواست دادم ممنون میشم قبول کنی باهم بخونیم ممنون