2777
2789

بچه ها من مجردم ولی وقتی بحث سر مردسالاری و نابرابری حقوق زنان میشه 

اعصابم بهم میریزه 

حس میکنم به شعورم  توهین شده 

به شخصیتم 

همه چیزم 

یا از وقتی که چند بار تو خیابون اذیت شدم ( اولیت تاپیکم هست نمیخاد بخونین ) 

تیپم اصلا تنگ نیست اصلا کوتاه نیست همه تیپم رو تایید میکنن 

ولی حالم سر این موضوع خیلی بدتر شد

خیلی حالم بد میشه وقتی به نابرابری ها فک میکنم هیچ جوره با هیچ منطقی تاحالا اروم نشدم 

عضو گروه رز قرمز❤وزن اولیه۹۵ ❤وزن فعلی۹۵❤هدف اول۹۰  ❤هدف دوم ۸۵❤هدف سوم ۸۰❤هدف چهارم ۷۵❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره اینجا واقعا اکثرا نابرابری وجود داره 

متاسفاته تو کشور بدی افتادیم ازین لحاظ

از ازل تا به ابد قلبم به نامت تاج من💙👑💙...استقلالی بودنم تنها اتفاق قشنگ زندگیمهシ💙💙 

همیشه دفاع کردم تو اون لحظه چه حرف چه حتی کتک زدن مزاحم ها رو داد و هوار راه انداختم همیشه فکر کردم اگه سکوت کنم همین ادم میره جلوتر یه خانم دیگه رو ازاد میده سکوت نکنیم و متجاوز پرورش ندیم 👌🏻 اگه بترسیم اون ها از ترس ما سواستفاده میکنن

دقیقا منم یه مدت خییییییییلی رو این موضوع گیر داشتم ولی دیدم دیدگاه ادمایی که از بچگی این مدلی بزرگ شدن و بیشعورن و مرد رو برتر از زن میدونن با حرفای من قرار نیس عوض بشه فقط اعصاب خودم داغون میشه دیگه کلا ارتباطمو با اطرافیانم که همچین افکاری داشتن کم کردم اینا هنوز ذهنشون تو دوران جاهلیت مونده خود خدا تو قرانش گفته ملاک برتری ادما داشتن تقوی هست اونوقت خیلیا هنوز که هنوز فکر میکنن مردا توی همه چی بالاتر از زن هستن و زن رو جنس دست دوم میدونن متاسفم براشون

همیشه دفاع کردم تو اون لحظه چه حرف چه حتی کتک زدن مزاحم ها رو داد و هوار راه انداختم همیشه فکر ...

واقعا حس میکنم از نقطه ضعفم سو استفاده شد که سکوت میکنم

عضو گروه رز قرمز❤وزن اولیه۹۵ ❤وزن فعلی۹۵❤هدف اول۹۰  ❤هدف دوم ۸۵❤هدف سوم ۸۰❤هدف چهارم ۷۵❤
واقعا حس میکنم از نقطه ضعفم سو استفاده شد که سکوت میکنم

تو تاکسی جلو نشسته بودم از پشت دست میزد به باسنم یهو برگشتم با کیف زدم تو صورتش جوری ترسیده بود لال شده بود راننده وسط راه پیادش کرد فکرشم نمیکرد 

دقیقا منم یه مدت خییییییییلی رو این موضوع گیر داشتم ولی دیدم دیدگاه ادمایی که از بچگی این مدلی بزرگ ...

من خیلی بیشتر متاسفم 

من کلا مغزم هنگ میشه وقتی بهش فک میکنمممم داغون میشم ب اینکه فک میکنن زن باید کلفت مرد باشه بشوره بپزه جمع کنه 

زن باعث تحریک شدن مرده 

همیشه گفتم خدایا وقتی من دستمالی بشم چه سودی برا طرف داره چ ِِِ لذتی از کار  کثیفش میبره یا وقتی زل میزنن

تو تاکسی جلو نشسته بودم از پشت دست میزد به باسنم یهو برگشتم با کیف زدم تو صورتش جوری ترسیده بود لال ...

باعث افتخاره ک از خودت دفاع کردی 

من هنگ میکن قفل میشم 

از اینکه ارزش زن تو مملکتم اینجوریه حالم بهم میخوره

اره اینجا واقعا اکثرا نابرابری وجود داره  متاسفاته تو کشور بدی افتادیم ازین لحاظ

خیلی داغون💔

همین که در این سایت و در مجازی و غیر مجازی  پسر پسر میکنن و دختر رو نمیخوان  خودش تبعیضه ...

💔💔💔😢😢😢

من خیلی بیشتر متاسفم  من کلا مغزم هنگ میشه وقتی بهش فک میکنمممم داغون میشم ب اینکه فک میکنن زن ...

دقیقا من بخاطر این از ازدواج فراری هستم چون خیلیا زن رو به عنوان یه جنسی میبینن که وظیفه اش فقط بچه اوردنه کلفت شوهر بودنه انقدر خر هستن این ادما