2777
2789
عنوان

شوهرم مثل قبلنا رابطه نمیتونه داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 9579 بازدید | 195 پست
وای فکرشم روانی میکنه ادمو بری دادگاه همه حقدق بهت میدن طلاقتم سریع میدن اول باید بری بهزیستی بگی مش ...

فردا دارم میرم 

اول برم بهزیستی یا دادگاه 

من خانوم هستم💃💃💃 از بس منو ترکوندن این نی نی یارا 😡😡الان دیگه به اسمه شوهرشون اومدم ببینم بازم جرات دارن منو بترکونن 🤔🤔🤔9تا سیمکارت و ایمیل به باد دادم از 95تا الان 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وکیل میخوای بگیری یان

نه 

من خانوم هستم💃💃💃 از بس منو ترکوندن این نی نی یارا 😡😡الان دیگه به اسمه شوهرشون اومدم ببینم بازم جرات دارن منو بترکونن 🤔🤔🤔9تا سیمکارت و ایمیل به باد دادم از 95تا الان 
نه 

اول برو بهزیستی بگو‌میخوام از شوهرم جدا بشم جلسات مشاوره میخوام بعد ازت میپرسن مشکلت چیه و اینا میگی ازه تو رابطه. مشکل داره. تو سند ازدواج اصلا هس برو بخون ک نتونه حق طلاق بازنه بعد دوماه مشاوره داره ۳۰۰ خرجشه بعدش میرین دادگاه درخواست طلاق توافقی میدین یه هفته تموم میشه اگ‌مهریه و نفقه رو بخوای ببخشی اگ ن ک ۲ سال ب بالا طول میکشه

و خدا خواست ک تو در زندگی من باشی
بستگی داره چقدر منطقی باشه،ولی اصولا مردا وقتی در این مورد بهشون بگی احساس پوچی میکنند،بهتره تعریف ک ...

ببينيد من راستشو گفتم اما متاسفانه تو دعوا گفتم و با لحن بدى گفتم كه سالهاس ازش ناراضى ام...از اون به بعد تمام تلاش خودشو ميكنه كه بهترين باشه بهتر شده اما كاملا خوب نه!