2777
2789

سلام چطورین خوبین بچه ها  میگم من ۷ماهه قرص ال دی مصرف میکنم وشکمم خیلی بزرگ شده بنظرتون براقرص ال دیه؟؟؟ ایا قرص جلوگیری بدون عوارضیم هست؟؟؟؟ که بزرگی شکم نیاره؟؟؟  اخه طبیعی هم نمیتونم جلوگیری کنم مثلا باکاندوم

اره باعث بزرگتر‌ شدن شکم میشه

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد».. ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…

اره عزیزم برای بعضیا بزرگی اندام میاره

و اینکه روش مناسبی برای جلوگیری نیست مگه اینکه ماهی ۴۰۰ تومن بدی بسته خارجیشو بگیری 

ایرانیا دست کاری شده هستن 

مثل من بدبخت میشی یک سال و نیمه با قرص جلوگیری کردم امروز روز اول پری باید میبود بی بی مثبت شد

وضع جسمی و روحیمم داغونه  یه دختر دوساله هم دارم 

به قول خاله قورباغه اگه نقووورم میترکم اگه بقووورم که سنگم میزنن پس چیکار کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزیزم برای بعضیا بزرگی اندام میاره و اینکه روش مناسبی برای جلوگیری نیست مگه اینکه ماهی ۴۰۰ تومن ...

مطمئنی مرتب خورده بودی عزیزم؟منم با قرص جلوگیری میکنم الان اینطوری گفتی خیلی ترسیدم 

مطمئنی مرتب خورده بودی عزیزم؟منم با قرص جلوگیری میکنم الان اینطوری گفتی خیلی ترسیدم 

دقیق دقیق این ماه حتی یدونشم جا ننداختم 

دارم دیوونه میشم 

دوستم دکتر داروساز هست اون همون پارسال گفت ایرانیا دست کاری شده هستن به خاطر افزایش جمعیت 

من سرسری گرفتم 

ببین فقط ک ا ن د و م

به خدا همسایمون چند ساله داره انتقال جنین میده نمیگیره اون وقت من که هیچ رقمه شرایطش و ندارم 😑😑😑😑

به قول خاله قورباغه اگه نقووورم میترکم اگه بقووورم که سنگم میزنن پس چیکار کنم 
دقیق دقیق این ماه حتی یدونشم جا ننداختم  دارم دیوونه میشم  دوستم دکتر داروساز هست اون هم ...

من به ماند وم حساسم شوهرمم با کاندوم ارضا نمیشه مجبورم قرص بخورم خارجی شم چند جا پرسیدم گیر نمیاد وگرنه با قرص اذیتم هم سردرد میگیرم هم سینه هام خیلی درد می‌کنه به هیچ عنوانم بچه نمی‌خوام بخدا هر ماه که خون میبینم ذوق مرگ میشم