2777
2789

چه چیزیش حرصتونو درمیاره.و اینکه به اینی که میگم اعتقاد دارین؟

من حس میکنم هرچی درمورد مادرشوهر و خواهرشوهر و شوهر اینجا آدم بد میخونه روی زندگیه آدم تاثیر داره و ی جورایی انرژی منفیش تاثیر می زاره تو زندگیه خودمون

یه چیزی هم که برام عجیبه بعضیا که مشورت میخان اکثرا میگن جدا شو...شاید همین حرفتون باعث جدی شدن تو جداییش بشه و اینجوری ی گناهی گردنتونه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

موافقم 

بزرگترین مشکلم دروغه 

و تاپیک های الکی و بی مفهوم

🏵حامی حیوانات 🏵/ الهام نیستم اسمم دلارا هست این کاربری مال دوستم بوده ....  / تنها یک چراغ است که مرا هدایت می کند و آن چراغ تجربه است.

فقط مشکم با تاپیکای دروغه اینهمه اعصابت خورد شه ناراحت شی تهش هیچی😑

به اینا نگاه کنید                                                                    😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐         ایناهم به شما نگاه میکنن مگ نه😅خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد🤣🤦‍♀️

عضویت رده سنی پایین 

متاسفانه بقدری هم اعتماد به نفس بالایی دارن بعضی هاشون  که مشاوره هم میدن تو بسیاری از تاپیک ها هم در حال چرخش هستند 

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......