2777
2789
عنوان

بیایید راجع به نی نی سایت و کاربرا نظرتونو بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 33 پست

حرص نمیخورم اصلا مگه دیوونم اینجا چیزی یا کسی حرصمو دربیاره

چیزایی ام که از شوهرو مادرشوهر میگن باعث میشه قدر مادرشوهر و شوهرمو بیشتر بدونم

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

مثلا میگن همه دروغ میگن همه عقده این همه اینجا فلانن اینجوری میگن کاش بفهمن از این حرفا انگار همه خودشون  بی عیبن همه حسودا عقده ای ها دروغ گو ها خیانت کارا منو عممیم😒🙄

من از معبود یکتایم ...فقط یک چیز میخواهم نگیرد هرگز از قلبت، امید استجابت را ♥️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عضویت رده سنی پایین  متاسفانه بقدری هم اعتماد به نفس بالایی دارن بعضی هاشون  که مشاوره هم ...

دقیقا.چقد خوبه درمورد چیزایی نظر بدیم ک تجربه کردیم.مثلا طرف تاپیک میزنه نامزدم فلان کرد بعضیا میگن من اگه نامزد داشتم باهام اینکارو میکرد ال و بل میکردم.آخه تویی ک اصلا تجربه این رابطه رو نداری چجوری میشه نطر بدی واقعا!!

اونایی که تو تاپیک کسای که استرس دارن نارحتن یا بیمار دارن میان مسخره بازی در میارن اونا ازهمه بیشعورترن😼

دلم میخواد خونه م زوتر ساخته بشه وسیله های بنجلم بچینم توش خودمم وسط قالی دراز به دراز بیوفتم هر کس زنگ زد گفت کجای بگم خونه خودم 😭😭😭ای خدا یعنی میشه 😔😔پسرم سر تو حافظه حوصله توان زانو کمر دندون مو همه چیزم نابود شد اگه زنت نذاره بیایی ببریتم دکتر خودم جررررررش میدم 😑😑😑
دقیقا.چقد خوبه درمورد چیزایی نظر بدیم ک تجربه کردیم.مثلا طرف تاپیک میزنه نامزدم فلان کرد بعضیا میگن ...

بله دقیقا 

و اینکه وسط تاپیک خیلی جدی که حال استارترش از کامنت هاش معلومه کاربر کم سن میبینی دوستشو پیدا کرده مسخره بازی و .......متاسفانه هم تقصیر اونا نیست مقصر مدیر سایته که تو قوانین سایت گفتن بالای ۱۵ سال

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......