2777
2789
عنوان

چراااااا اخههههه چرااااااا😂😂

169 بازدید | 20 پست

عاقا من اين ترم ي واحد درسي دانشگاهي ورداشتم

بعد با ي استاد سگ و سختگير

مجبور شدم يني

بعد از ي پسره خوشم مياد اونم تو اون كلاسه

ميترسم اين استاده جلو اين پسره بهم گير بده😂

اصن داستاني شده 

يني ي جوري ك پيشنهاد بقيه رو بخاطر اين رد ميكنم

در حالي اين پسره اصلا با كسي ارتباط برقرار نميكنه😂

زيادم بين بچها نيس يا زيادم اونطووي نيس ك همه رو به سمت خودش جذب كنه

نميدونم فازم چيه😂

حتي نميتونم درسو حذف كنم 

خدا ازت نگذره استاد😂

به دستان خدا خيره شدم معجزه كرد/ لطفا براي سلامتي من صلوات بفرستيد تشكر

مراقب قلبت باش 

قبل از اینکه امضام رو بخونی یه حمد و صلوات مهمونم کن🌱🍃کنکوری ۱۴۰۰اگر موفق شدی راهنماییم کن چطوری موفق بشم .🙏🏻🙂می خوام یه دختر گوگولی باشم که شبا عروسکاش رو می گیره تو بغلش می خوابه 🙂 می خوام بچه باشم تو جامعه ای مشکلات دوبرابر سنمن .آقا من دلم می خواد دختر خونه باشه بچه خونه باشم نه زن خونه 🙂می خوام دغدغم باشه تموم شدن چیپسم و کیک خامه ای هام 😅نه جواب ندادن و نگرانی از ترک کردن کراشم 😶💔 آقا من می خوام جوراب گل کلی بپوشم موهام خرگوشی ببندم بپرم تو آغوش داداش و خانواده ای که هرگز بغلم نکردن 🤦درد می دونی یعنی چی ؟اون قدر نقطه خالی داشته باشی که نمی تونی برای پر کردنشون توازن برقرار کنی 😇امیدوارم حال همه خوب باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دوستان🌼🌻 برای آبجیی کوچولوم  لایک بزنید دلش رو شاد کنید🌼🌻🌹⁦❤️⁩ https://ajorb ...

وای بسه دیگه خواهشا 

خیلی سعی کردم نگم ولی دیگه خیلی زیاده روی شد 

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     
چرا رو یکی کراش نمیزنید ک‌ اونم روتون کراش باشع 😐🤣

نميدونم بخدا😂

گفنم ك نميدونم فازم چيه

چجوری آنلاین از یکی خوشتون میاد؟😬

۸۰ درصد زن هایی که مبتلا به ایدز هستن شوهرشون بهشون انتقال داده. یادتون نره چکاب های سالیانه رو انجام بدید، خطر مرگ دارن یه سری از بیماری های جن.سی😔                       درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

ببین می‌دونم عشق نیازه و هر کسی باید تجربش کنه اما زود تصمیم نگیر 

مادرت توی نه ماه قلب تو رو درست کرده و توی بدن خودش نگه داری کرده نزار یه روزه یکی بشکنش 

امیدوارم خوشبخت باشی 🙂

میدانی رنج تو از چیست؟ تو به آنچه نباید، بسیار می اندیشی.
سلام دوستان🌼🌻 برای آبجیی کوچولوم  لایک بزنید دلش رو شاد کنید🌼🌻🌹⁦❤️⁩ https://ajorb ...

خیلی ببخشید ولی عزیزم این یه جور گدایی کردنه و با این کارت اعصاب بقیه رو هم خورد میکنی

۸۰ درصد زن هایی که مبتلا به ایدز هستن شوهرشون بهشون انتقال داده. یادتون نره چکاب های سالیانه رو انجام بدید، خطر مرگ دارن یه سری از بیماری های جن.سی😔                       درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

چجوری آنلاین از یکی خوشتون میاد؟😬

همكلاسي هستيم

وويس عكس صحبت شوخي حرف

هر چند  اون زياد شركت نميكنه😂

اصن ي جوري شده احساس ميكنم تو صحبتاي گروهي فقط جواب منو نميده!😂

نميدونم حساسم يا چي

ببین می‌دونم عشق نیازه و هر کسی باید تجربش کنه اما زود تصمیم نگیر  مادرت توی نه ماه قلب تو رو ...

ممنونم عزيز دلم همچنين

عشق كه راستش زياديه چون نميشناسمش

فقط خوشم اومده 

ببین می‌دونم عشق نیازه و هر کسی باید تجربش کنه اما زود تصمیم نگیر  مادرت توی نه ماه قلب تو رو ...

اسم كاربربت😂

همكلاسي هستيم وويس عكس صحبت شوخي حرف هر چند  اون زياد شركت نميكنه😂 اصن ي جوري شده احساس ميك ...

خصوصی چت میکنید؟ 

تو کلاس ما که این خبرا نیست،همه فقط درحال درس خوندن و پرسیدن سوال درسین😂هر کی دوست پسر یا دختر داره از رشته های دیگن😬😂