2777
2789

ببخشید بابت جمله آخر تاپیکم ولی مثل من ساده نباشید آدم میخواد کمک مالی کنه به کسی کمک کنه که واقعا بدونه طرفش نیازمنده نه یه کسی که میخواد با بازی دادن احساس شما پول مفت به جیب بزنه نمیخواد خودش بره کار کنه پول دربیاره نیازهای روزانه شو از یکی دیگه بگیره همین چند وقت پیش ها با یکی آشنا شدم تو همین سایت کلی برام از دردهاش گفت از غصه هاش گفت هی گفت و گفت و گفت تا من باهاش دوست شدم و گفتم در حد توانم بهت کمک میکنم بعد همین چند روز پیش گفت خواهر برادرم جلد ندارن کتاباشون و جلد کنن لباس مدرسه شون کهنه ست ۱۵۰براش زدم و طبق حرفامون قرار بود ۳۰۰سر برج بهش بدم بره روانپزشکش داروهاشو عوض کنه اونوقت امروز من کلاس بودم زنگ زد نمیتونستم جواب بدم پیام داد حالم بده همش گریه م میگیره فلان امروز میخوام نوبت بگیرم گفتم بگیر نگران نباش دیگه گوشی و گذاشتم تو کیفم تا که الان اومدم اون یکی گوشیم و برداشتم دیدم عه پیام داده که دکترم گفته اول پول و واریز کن بعد نوبت بدم گرونم شده از ۳۰۰تومن شده ۳۳۰ آقا منو میبینی کل تصوراتمو بهم زد واقعا احساس خر بودن بهم دست داد اون ۲۱ سالشه من ۲۹ سال ولی قشنگ تونست منو بپیچونه بچه مطمئنم تمام حرفهاش دروغ بود حاضرم قسم بخورم تو رو خدا تو این سایت ها به کسی اعتماد نکنید یعنی این بچه قشنگ منو خررررر فرض کرده بود آخه کجای این سرزمین پهناور شما زنگ زدید دکتر نوبت بگیرید بعد دکتره بگه اول پول واریز کن بعد نوبت بدم🧐🧐🧐والا بخدا مامان من دیابت داره فشار داره ناراحتی اعصاب داره اتفاقاااا روانپزشکم میره آخرین بار همین عصر دیروز زنگ زدم روانپزشک مامانم نوبت گرفتم اتفاقا نوبت هم داد فکر کن زنگ بزنی دکتر بعد بهت بگه اول پول واریز کن بعد نوبت بدم بابا این دیگه بدجووووری منو گاو فرض کرده بود حتی شوهرم اون شب فیش ۱۵۰رو دید گفت این کیه گفتم یه نفره بهش کمک کردم دعوام کرد چرا اینکار و کردی دیگه آخرین بارت باشه ها از کجا معلوم که اون راست بگه مگه ما پول مفت داریم خو نیازمنده پاشه بره کار کنه مگه فلجه الانم پیام های منو این دخترخانم و خونده برداشته از همه بلاکش کزده تو واتساپ با یه شماره دیگه پیام داد شوهرم خواست زنگ بزنه بهش عصبی بود من نذاشتم لطفا اگه این تاپیک و خوندی پیام نده به من زنگ نزن شوهرم خیلی عصبی شده بیشتر از این بین ما دعوا ننداز چون من اون شب الکی به شوهرم گفتم دیگه بهت پول نمیدم شر بخوابه الان فهمیده باز میخواستم بدم عصبی شده شدید شمارمو پاک کن زنگ و پیام نده دیگه حداقل بخاطر اون ۱۵۰تومنی که بهت دادم این لطف و بکن در حقم خانم زرنگ خدا رو شکر امروز تو این پیام و بهم دادی حالا چقدر برات آجیل و پاستیل و خوراکی خریده بودم که با اون مانتوها برات پست کنم دروغگوی تیغ زن واقعا فکر کردم همه حرفهات راست بود میدونی حتی تصمیم گرفته بودم تو بانک یه سپرده سی تومنی بذارم و سود اونو هر ماه بدم به تو تا این حد جدی گرفته بودم و واقعا فکر میکردم نداری پیام نده بهم بای

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود