2777
2789

دوستان من یه خواستگار سپاهی دارم که همو میخوایم و دارن کارای استخدامی سپاهو انجام میدن حالا امروز رفته بود که دیگه فرم تعهد نامه رو پر کنه متوجه شده بود که نوشتن حق نداره  با دو تابعیتی و یا فرزند دوتابعیتی ازدواج کنه حالا برامون سوال شده من پدرم متولد بغداد هستش ولی در اصل کورد هستیم پدرم حتی اینجا ایران سربازی هم رفته و ایثارگر هستش و شناسنامه ایرانی داره ولی توی شناسنامه نوشته متولد بغداد خودمم که متولد ایرانم متولد ایلام هستم و اینجا زندگی میکنیم یعنی با توجه به این که پدر من ایثارگر هست و کارت ایثار گری داره و حتی ۵ درصد جانبازی دو تابعیت حساب میشه؟ یعنی ممکنه نزارن ما با هم ازدواج کنیم؟ تو رو خدا اگه میدونین یا پدر یا شوهر یا برادر سپاهی دارین برام بپرسین راهنمایی کنین خیلی مهمه همش دارم گریه میکنم بنده خدا خواستگارمم به شدت به هم ریخته ما همو دوس داریم 💔💔😭😭😭

پدر شما مدارک عراقی هم داره؟

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دو تابعیتی منظورش اینه که شما تابعیت یککشور دیگه رو داشته باشید شما تابعیت عراق رو دارید؟

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏

خوب بگو بپرسه خودش چه کاریه بگه پدر نامزدم بغداد دنیا امده مشکلی هسست یانه

دلم میخواد خونه م زوتر ساخته بشه وسیله های بنجلم بچینم توش خودمم وسط قالی دراز به دراز بیوفتم هر کس زنگ زد گفت کجای بگم خونه خودم 😭😭😭ای خدا یعنی میشه 😔😔پسرم سر تو حافظه حوصله توان زانو کمر دندون مو همه چیزم نابود شد اگه زنت نذاره بیایی ببریتم دکتر خودم جررررررش میدم 😑😑😑
فکر نمی کنم اینقدر گیر باشن که پیگیری کنن🍁

همینقدر پیگیری میکنن

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏
فک کنم دو تابیعتی باشه

واقعا😭اخه پدر من که عراق زندگی نکردن بچه که بودن برگشتن ایران حتی پدربزرگم متولد ایران هستش پدرم زمان جنگ دو سال گرگان سربازی کردن حتی کارت ایثارگری هم دارن 💔

نه بابا پدر من از همون بچگی ایران بوده مادرم کورد ایرانه 

خب پس مشکلی نیست نگران نباش

خوب بگو بپرسه خودش چه کاریه بگه پدر نامزدم بغداد دنیا امده مشکلی هسست یانه

اخه فعلا علنی نکردیم بعد اگه الان بفهمن اینجوره ممکنه دیگه نزارن بره سر کار خانوادشم حاضر نیستن پسرشون به خاطر من تو این اوضاع بی کاری مملکت کارشو از دست بده 😞خیلی دلم گرفت