2777
2789

تقریبا 4الی5روز

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من امروز تموم شد.میخوام پریود نشم فعلا میشه یه بسته دیگه بگیرم تو این سه چهار روز بخورم؟

اره بخور من میخورم وقتی دوست ندارم پریودبشم همینجوری ادامه میدم

خدایا خودت کمک کن 
من امروز تموم شد.میخوام پریود نشم فعلا میشه یه بسته دیگه بگیرم تو این سه چهار روز بخورم؟

خب پس نذار فاصله بیفته

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤
پریود هم شدی اشکال نداره قرص و نوار بردار راحت باشی

اخه باید برم دکتر روز دوم پریودیم.نمیخوام اونجا باشم و از دکتر بمونم

منتظرتم دخترم...زود بیا تو دل مامانی🥰میدونم به زودی میای